Voorbodes

Ik heb ze gezien hoor vandaag, allemaal crocussen en bomen met knoppen. Zo gauw de zon doorbreekt en de temperatuur een beetje stijgt ziet alles er weer heel anders uit. Nu maar wachten tot het zover is... voorlopig regent het weer.

We wandelden een rondje Ellemeet, het lukte wel, maar Didi was er toch wel moe van geloof ik, ze ging steeds langzamer lopen, maar we hebben het weer gehaald. Volgende keren langzamerhand weer een kilometertje verder.

Daarna kwamen Ina en Martin gezellig even langs. Morgen is Joop jarig, dus we hebben even geproost voordat ze weer naar huis gingen.

Ria Maandag 25 Februari 2013 at 7:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Ik ben altijd een hele maand jarig….

Sjoerd, (URL) - 25-02-’13 20:53
Sjoerd

Trouwens waar ligt die sneeuw… Hier ligt nog altijd sneeuw en sneeuwt het ook nog.

Sjoerd, (URL) - 25-02-’13 20:54
tineke

Ach bij het zien van de eerste foto,komen we steeds een stukje dichterbij de lente.Al was het vandaag vreselijk koud,en hadden we voor de verandering inplaats van sneeuw,vanmiddag regen.Tel iedere dag af,naar dat mooie weer.

tineke, - 25-02-’13 21:13
Renesmurf

ja, kalm aan, en dan komt het vanzelf allemaal wel goed! Zowel met de poot als met het weer.

Renesmurf, (URL) - 26-02-’13 00:17
Redstar

Hier zie ik ook vanalles de grond uit schieten, en de groene was begint ook alweer een beetje zijn gezicht te laten zien. Die groen waas over de bomen is de echte voorbode van de lente, maar ik vond het vandaag nog waterkoud.

Redstar, (URL) - 26-02-’13 17:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.