Herfstig

Joop zijn duifjes hebben goed hun best gedaan dit weekend, ze kregen er weer een bloemetje voor. Mooie ook nog eens en ik mag er weer een plekje voor zoeken. Waar o waar en zo lang de grond nog zo droog is nog nergens.

Lekker fris vandaag en tijd om eens een trui op te zoeken. Eerst de hals van de trui waar ik me vorige winter steeds aan ergerde opnieuw gebreid, die zit prima nu! Eenmaal in de kroeg was het toch nog wat warm hoor, ik had ook al mijn hakken opgezocht en af en toe brak het zweet me uit, maar we hebben lekker even een hapje buiten de deur gegeten. Erg gezellig even met neef Kees gekletst, die er gister niet was.

Ria Zondag 01 September 2013 at 8:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

aargh

Gefeliciteerd met de prestatie :-) Ik zag hier onlangs een filmpje over duivenmelkers, in het clubhuis van de Groningse duiventuin. Dat is iets unieks in Nederland geloof ik, net zoiets als volkstuinen maar dan voor duivenhouders. Zit Joop ook urenlang naar de lucht te kijken als hij zijn duiven terugverwacht?

aargh, (URL) - 01-09-’13 22:33
ria

Ja en als ik thuis ben kijken we samen. Hij kan nu ook wel op zijn tablet zien of er eentje binnenkomt, maar soms moeten ze even extra geroepen worden hè.

ria, (URL) - 01-09-’13 22:40
tineke

Gefeliciteerd en dan ook nog zo’n mooie plant.Je hebt daar zeker nog wel een mooi plekje voor.Je hebt neef Kees toch zeker wel de groeten gedaan?

tineke, - 01-09-’13 22:47
ria

Hij had de foto al gezien hoor ;-)

ria, (URL) - 01-09-’13 22:51
Sjoerd

De natuur is niet tegen te houden, ook al wordt het een paar dagen wat warmer. De herfst komt eraan…

Sjoerd, (URL) - 02-09-’13 20:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.