Warmte

Vanmorgen ging het nog wel, maar toen was ik nog niet zover en vanmiddag was het wel heel erg wisselvallig, dus geen wandeling vandaag.

Ik deed wat boodschappen in Zierikzee en ging even bij Joke langs. Ik ga altijd graag even bij Joke langs, want zij begrijpt me, vindt mijn truien mooi, geeft me af en toe een duwtje en soms zelfs een complimentje.

Dat hield in dat ik met een rode trui de winkel binnen kwam en weer met een blauwe naar buiten ging, ik bedoel maar... en daarom ga ik misschien wel een trui voor Joke breien... maar dat weten we nog niet zeker, want dat is dan wel vooral een grote trui natuurlijk en ze moet wel een leuke kunnen vinden... en ik moet er vooral zin in hebben, anders wordt het niets.

Omdat het weer wat frisser wordt had ik mijn softshell jasje opgezocht, hetzelfde als van mijn profielfoto, dat ik nu al drie winters met veel plezier gedragen heb, maar dat er eigenlijk niet meer uitziet, de gaten vallen erin om over de kleur nog maar te zwijgen, dus ik heb een nieuwtje nu. Ze worden wel dunner merk ik, daarom wil ik er graag een bodywarmer bij, dat is heerlijk om te combineren samen vind ik, maar ik ben blijkbaar de enige.

Ik heb een heel oud bodywarmertje, dat ziet er ook niet meer uit, er zit zelfs een brandgaatje in van toen ik nog rookte. Vorig jaar heb ik ook al gezocht, maar bodywarmers zijn moeilijk te vinden. Ik hoef er geen frutsels en bontjes aan en soms zie ik dames lopen dat ik denk 'hoe komt ze dr aan' en ben dan bijna in staat om te vragen waar ze het kocht. Niet bij Sport 2000 en hoewel het meisje een paar weken geleden nog zei dat ze nog binnen moesten komen, zei de jongen vanmiddag dat er geen bodywarmers meer kwamen hoor, bijna alles was binnen.

Nu ja, vandaag of morgen loop ik er misschien vanzelf eentje tegen het lijf.

Ria Donderdag 10 Oktober 2013 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twaalf reacties

ria

Oja en we aten pasta di Ria

ria, (URL) - 10-10-’13 21:19
Therese

Ja, wij aten ook pasta. Maar hoe zit dat met die rode en blauwe trui? Hebben jullie geruild? Jij en Joke? Maar dat kan weer niet vanwege de maat. ??

Wel leuk dat ik nu Joke ook ken. Gezellig dat je er op donderdag weer langs kon gaan. En succes met het zoeken naar een bodywarmer.

Therese, (URL) - 10-10-’13 21:38
ria

Ik was nog onzeker over de nieuwe blauwe die ik pas gebreid heb en had hem meegenomen, ook een beetje als maat voor haar, omdat ik hem nogal groot vond. Maar het is goed nu, heb hem nog steeds aan :-D

ria, (URL) - 10-10-’13 21:50
joke

Ik pas echt niet in jouw trui….;) Jij komt tot aan mijn navel….lol

joke, - 10-10-’13 22:14
ria

Haha, je hebt het niet eens geprobeerd ;-)

ria, (URL) - 10-10-’13 22:21
Sjoerd

Damespraat vandaag. En nee, ik draag ook geen gebreide truien.

Sjoerd, (URL) - 11-10-’13 07:00
Redstar

Ik heb een bodywarmer war ik van hou :D En als die versleten is, ga ik zo’n zelfde halen.

Redstar, (URL) - 11-10-’13 09:12
ria

En waar verkopen ze die Redstar?

ria, (URL) - 11-10-’13 09:21
Wieneke

Ik wil ook graag een Joke die mij begrijpt :-)

Wieneke, - 11-10-’13 14:12
ria

Dat kan niet Wieneke, die heb ik al :-p

ria, (URL) - 11-10-’13 18:47
Therese

Ja, we willen allemaal wel een Joke, die ons begrijpt, maar we kunnen niet alles hebben.

Therese, (URL) - 11-10-’13 20:00
aargh

Volgens mij hebben ze altijd wel bodywarmers bij argrarische winkels, welkoop of zo. Ook damesmodellen

aargh, (URL) - 13-10-’13 10:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.