Omfloerst

Vanmorgen begon ik met wat snoeiwerk. Hier en daar groeien de takken door het gaas dat de boel omheind, dode takken en ligusters die naar de hemel willen, of juist de grond in, daar moet even orde in geschept worden. Het ging lekker een paar uurtjes, morgen verder.

Daarna ging ik even naar Zierikzee, ik had een onderbroek besteld en die was binnengekomen. Soms heb ik ineens een vreemde onderbroek in mijn mandje, dat gebeurt ook weleens met handdoeken, die hebben dan nog wel dezelfde kleur, maar een ander merk en net iets kleiner, maar die onderbroek had ik geprobeerd en die zat lekker!. Daar wilde ik er nog wel eentje van.

Verder ging ik iets gekochts terugbrengen, binnen een paar uur eigenlijk, bonnetje er nog bij.... en wat denk je.... daar krijgt u dan een tegoedbon voor mevrouw. Voor dertien euro! Als ik na een maand drie bolletjes wol terug breng bij Ans krijg ik nog gewoon mijn geld terug, Praxis, tuincentra, noem ze maar op, niemand werkt toch nog met tegoedbonnen!!! Ik werd een beetje boos en zei dat ik liever geld terug had, maar daar ging het niet om zei ze, het ging om het principe!! "Als u boodschappen in de supermarkt gaat doen brengt u die ook niet een paar uur later terug", nee meestal niet, tjonge jonge. (Even voor de duidelijkheid het betrof hier twee paar valse wimpers, die ik niet eens zelf gekocht had)

Afijn, ze vond me bedreigend en ik had alweer ruzie, wat is dat toch! Ik heb uiteindelijk om een tegoedbon gesmeekt, ben kwaad weggelopen en hoop dat ze stikt in haar wimpers.

De feestwinkel in de Meelstraat in Zierikzee, daar kom je niet verder mee.

Nou en toen ben ik maar naar het Gadra bos gereden voor wat verse paddenstoelenfoto's en echt ik heb goed gekeken hoor, maar ik zag er geeneen, nergens een paddeNstoel meer te bekennen, opperdepop!

Behalve deze dan.

Ria Woensdag 23 Oktober 2013 at 6:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negen reacties

Therese

Nou Ria, wat een toestand! Ik ben wel benieuwd voor wie jij valse wimpers gekocht had. Ik moet toch een beetje lachen.

Dank voor de mooie foto’s! De laatste mét paddenstoelen.

Therese, (URL) - 23-10-’13 19:59
Brillie

Eens gaat ook ons blad vallen.

Brillie, (URL) - 23-10-’13 21:26
Sjoerd

Tegoedbonnen vind ik ook waardeloos.

Sjoerd, (URL) - 23-10-’13 21:28
marlies

vreemde dessous ( wat een mooi woord voor ondergoed ) heb ik nooit in mijn mandje. en jawel, ik kreeg laatst ook een tegoedbon,bij de nieuwe tijdswinkel, in de vorm van een cadeaubon met een bedrag van € 14,95. die geef je ook niet weg dan. toen ik daarna iets kocht van €14,65 wilden ze me ook nog een tegoedbon van 30 cent geven. hoeveel zou zo’n bon bij de drukker eigenlijk kosten?

marlies, - 23-10-’13 21:51
ria

Ik vind het niet meer van deze tijd Marlies en helemaal belachelijk dat ze er nog een voor 30 cent wilden geven. Ik kreeg best een grote kartonnen en vroeg me hetzelfde af.
Dat jij geen vreemde dessous in je mandje hebt zal wel komen omdat je geen dochters/schoondochters hebt die komen logeren.

ria, (URL) - 23-10-’13 21:56
hanscke

Een onderbroek moet goed zitten. Dat vind ik ook heel belangrijk. En van tegoedbonnen houd ik ook niet. En dit jaar had ik ook behoorlijk wat moeite om mooie paddeNstoelen te scoren. Het leven loopt hier en dar aardig synchroom.

hanscke, (URL) - 23-10-’13 21:58
Renesmurf

ja, geld terug dat doen ze tegenwoordig niet meer zo snel, je krijgt een bon.
Mja, ik hoef dat ook niet hoor.

Ik koop dan liever bij de HEMA.

Renesmurf, (URL) - 23-10-’13 22:42
Ina

Zo… daar gaan we dus niet meer naar toe. Dat mens moet een cursus klantvriendelijkheid gaan volgen. Verplicht!!!

Ina, - 23-10-’13 23:10
Jan K. alias Afanja

Hoewel je niet tevreden bent over je paddenstoelenoogst heb je toch weer een mooie herfstserie samengesteld.
Ik heb het in dergelijke gevallen ook niet zo op tegoedbonnen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-10-’13 22:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.