Licht doet leven

Weeral druk gesnoeid vandaag. De zon komt weer op plaatsen waar dat niet meer mogelijk was door het gebladerte. Mooi. Een klein beetje fruistrerend is het wel want ik durf niet alles. Als de stammen te dik worden en de boom te hoog durf ik het niet meer aan, mijn zaag is daar ook te klein voor, dus ik zal toch nog een keer hulp nodig hebben.

Hier kan je goed zien dat het bovenin nog veel te zwaar is, veel te donker, lange stammen waar je aan de onderkant niets aan hebt en die aan de bovenkant de boel alleen maar dichter maken.

En nu de boel nog wegwerken. Misschien moeten we toch eens aan een eigen hakselaar denken, eentje die het wèl goed doet, in plaats van dat ding van de Lidl. Want als je iemand moet laten komen met zo'n ding kost ook een hoop. En voorlopig blijft het nog wel even groeien...

De cyclaam krijgt ook weer bolletjes.Het is inmiddels een andere hoor, die van vorig jaar hebben de strenge vorst niet overleefd. Deze staat er nog gezond en wel bij, wat wil je ook, het was weer een heerlijke dag vandaag.

Vanmiddag was ik nog even in Zierikzee. Mijn nieuwe harde schijf van 1 terabite is inmiddels de foto's tot zich aan het nemen, hij is alweer een heel stuk kleiner dan de andere die ik heb. Deze past gewoon in mijn tasje :)

Ria Woensdag 30 Oktober 2013 at 5:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

marlies

1 terabyte, daar was 30 jaar geleden een 10 verdiepingen hoog gebouw voor nodig en dat past nu in je tasjhe. de wereld draait door maar wordt steeds kleiner.

marlies, - 30-10-’13 18:25
Sjoerd

Snoeien moet ik ook nog, ik heb alleen te weinig tijd.

Sjoerd, (URL) - 30-10-’13 21:53
Irene

Ja, erg hè, dan moet je toch weer iemand vragen die het zware zaagwerk kan doen. Ik ken dat gevoel ;-)

Irene, (URL) - 30-10-’13 22:11
Renesmurf

ja, dat heb je met een tuin he, wat investeer je er in, hoeveel werk wil je er van hebben, en zo. Interessante levensstijl.

Renesmurf, (URL) - 30-10-’13 23:35
Jan K. alias Afanja

Op zijn tijd wat snoeien, zagen of hakken kan geen kwaad om wat licht in de tuin te houden. Ik kwam vanmorgen langs een huis waar na de storm van maandag van de 40 bomen langs de oprijlaan maar twee(!) zijn blijven staan. Daar is het één keer wat al te licht geworden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-10-’13 13:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.