Onderhoud

Het komt niet zo van foto's maken. Je kunt ook maar het één of het ander doen hè en de dagen gaan snel. Vandaar deze kwallen van afgelopen zaterdag.

 

Vanmorgen eerst weer een tijdje gekleurd. Ik vind het lekker in de ochtendzon, kopje koffie erbij, voor in de tuin werken was het nog te nat en de Kirby onderhoudsmonteur zou komen, dus ik moest toch wachten.

Afijn, mijn Kirby kan er weer even tegen, nieuwe kogellagertjes natuurlijk, want er moet toch iets verkocht worden en natuurlijk werd er geprobeerd een nieuwe te verkopen. Leer my Kirby kennen ;)

Daarna deden we een rondje en maaide ik het gras, de zon was inmiddels gaan schijnen en hopelijk kan ik nu morgen gelijk lekker verder in de tuin, er moet nodig geknipt worden en ik denk dat ik toch deze keer de electrische heggenschaar maar eens pak, ik moet maar eens leren wat minder precies te zijn met die takken, ik kan dat toch niet blijven doen takje voor takje, al zou ik dat wel willen. 

Verder staat er nu eindelijk hier ook een 'doe mee, verlos de zee' krat ergens midden op het strand tussen twee overgangen in. Eigenlijk zouden ze bij elke overgang zo'n ding moeten zetten.

Update:

Morgen even betere foto maken

Ria Dinsdag 13 Mei 2014 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Sjoerd

De konstructie van die container is in ieder geval vandaalbestendig zou ik zo denken. Maar waarom een nieuwe Kirby als ze een heel leven meegaan…

Sjoerd, (URL) - 13-05-’14 20:24
Jan K. alias Afanja

Het zou zonde zijn om de foto’s van die kwallen ongezien in je archief te laten liggen. Voelen hoeft voor mij niet zo, maar ik zie ze graag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-05-’14 16:53
Thérèse

Ik moest het opzoeken wat een Kirby was. Nooit van gehoord. Ik vind ze mooi, hoor, die foto’s van de kwallen. Ik ruik dan meteen de zee en alles. Heerlijk.

Thérèse, (URL) - 14-05-’14 19:50
ria

ja dit is de betere foto al hoor, mooi he! Deze vind ik nu mooi. Mooi rond zonder hulpmiddelen :-)

ria, (URL) - 14-05-’14 21:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.