Stinkende pret

Vandaag gingen we alweer met de bus. Soms heb ik dat gewoon even nodig, even ergens anders lopen waar ik eigenlijk bijna nooit kom, dat helpt bij het verzetten van de gedachten. We reden mee tot Noordgouwe en liepen richting de Dreischorsedijk.

We waren al wat vroeger gegaan, want het zou best warm worden.

Hier moest ik ineens aan  Sjoerd denken, raar gedoe toch dat webloggen.

In de Platteweg kon Didi zich niet meer beheersen en sprong in de sloot om even afkoeling te zoeken, ze werd gek van vreugde, zo'n heerlijke stinksloot, die hebben we thuis niet! Kijk maar naar die zwarte blubber, dat stinkt echt hoor!

Ik realiseerde me later pas, dat we ook nog terug in de bus moesten, zo'n stinkhond zal niet iedere chauffer blij mee zijn.

Precies weer op tijd bij de bushalte, we hoefden maar vijf minuutjes te wachten, ik had dan ook behoorlijk aangepoot het laatste stuk.

Bij het instappen vroeg ik de chauffeur of we wel mee mochten omdat ze nogal vies was, dat was geen probleem als ze maar op de grond bleef. De bus was vrijwel leeg en ik had niet de behoefte haar op schoot te nemen.

Vanmiddag maaide ik het gras en scharrelde nog wat in de tuiin. Wij zijn klaar voor de Pinksteren.

Ria Vrijdag 06 Juni 2014 at 6:49 pm | | Standaard

zeven reacties

Thérèse

Ja, doe ik ook wel eens. Met de trein naar Enkhuizen en dan teruglopen of ik laat mij door Hans ergens afzetten. Voor de broodnodige variatie.
Honden zijn gek op stinkdingen, hahaha!

Thérèse, (URL) - 06-06-’14 19:52
Sjeu

Die Didi :-)

Sjeu, - 06-06-’14 20:40
Jan K. alias Afanja

Ik kan me wel iets voorstellen bij de walm die Didi verspreidde. In mijn meest ondeugende jeugdjaren ben ik eens door zo’n sloot geploeterd. Mijn moeder reageerde thuis een stuk minder laconiek dan jij bij Didi. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-06-’14 21:44
Hanscke

Wij proberen Hessel en Iemand te leren om zonder toestemming niet in een sloot te springen. Lukt aardig. Soms heb ik dat ook, dat ik ergens wil lopen. Soms gaan we met de grote auto ergens naar toe, lopen dan naar huis brengen de honden naar binnen en gaan dan vervolgens met de kleine auto de grote weer ophalen. Dreischor, brengt een aangenaam gevoel bij mij , zo’n mooi ringdorpje

Hanscke, (URL) - 06-06-’14 22:55
Sjoerd

Ik ben al blij dat je af en toe aan me denkt…

Sjoerd, (URL) - 07-06-’14 00:12
John

Hahaha Die Sjoerd. Tja, webloggen. het is me wat.

Af en toe ergens anders lopen kan verhelderend zijn voor de geest ja.

John, (URL) - 07-06-’14 09:19
Brillie

Morgen kan je weer wandelen. Is het volk allemaal weer weg.
\

Brillie, (URL) - 09-06-’14 20:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.