Esjes

Lekker vroeg gewandeld, het miezerde nog een beetje af en toe, maar daar werden we niet echt nat van. 

Vanmiddag wat boodschappen gedaan. Ik moest ook even bij de Fixet zijn en daar hing nu eindelijk de bodywarmer waar ik al zo lang naar op zoek ben, alleen was hij donkerblauw en ik heb niet zoveel met 'navy', maar gelukkig was hij ook in zwart verkrijgbaar en die heeft ze nu besteld. Fijn!

Een paar nieuwe shirtjes bij de Hema, maar het ziet er naar uit dat ik aan het krimpen ben of ze maken ze daar steeds groter, dus toen ik gepast had maar weer even terug om ze om te ruilen voor esjes.

Met de tv heb ik het alweer voor elkaar dat de boel in de war is, wilde hem net op 4 zetten en moest een code invoeren... code? Straks op het gemak nog maar eens kijken, stomme tv.

Joop riep ook nog iets...

Een paar Amerikanen denken dat ik een Nalees ben en de Nepalese denken dat ik 50 ben. Het moet niet gekker worden. I love Nepal.

Ria Donderdag 16 Oktober 2014 at 5:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

acht reacties

marlies

hahah die Joop. een jonger wordende nepalees met een krimpende zeeuwse vrouw….. Hopelijk is die ongewoon hevige sneeuwval in Nepal waarover iets in de krant staat niet daar waar Joop gaat trekken

marlies, - 16-10-’14 18:38
Joop

Nee de doden vielen in BC Daulagiri waar ik in 1998 was. Ik maak nu een trekking iets westelijk daarvan . Dit was een gevolg van de orkaan die in India aan land kwam en hier voor veel regen en hoger voor veel sneeuw zorgde.

Joop, - 16-10-’14 19:34
hanscke

We gaan weer terug naar het oversized tijdperk, dus de shirtjes zullen inderdaad wel weer groter worden. En Joop is dus al op de plek van de bestemming, om met de trek te gaan beginnen. Spannend lijkt mij

hanscke, (URL) - 16-10-’14 19:45
Irene

Als Joop hier kan reageren is hij dus gezond en wel. Kan hij niet even de tv voor je instellen vanuit Nepal dan? ;-)

Irene, (URL) - 16-10-’14 20:29
ria

De verbinding was niet al te best Irene, dus ik kijk nu gewoon naar mijn eigen tvtje net als anders, die heeft 1 afstandbediening, kan aan en uit, harder en zachter en de zenders die ik wil zien. Hopelijk morgen een oplossing, ik heb al op veel te veel knopjes zitten drukken inmiddels en ook geen geluid meer.

ria, (URL) - 16-10-’14 21:39
R van InR

Jij hebt niet zoveel met ‘navy’? En dat terwijl je zo dicht bij “Damen-Schelde” woont.

R van InR, (URL) - 16-10-’14 22:56
Sjoerd

Vrouwen en techniek gaan niet vaak samen… Zolang alles het doet is er niets aan de hand. Maar owee als het fout gaat.

Sjoerd, (URL) - 17-10-’14 12:40
Wieneke

Soms zou je al die technische zaken een keiharde schop willen geven. Gemakkelijk zeggen ze dan. Nou grrrrr…. Ik hoop, dat Joop geen lawinegevaar loopt tijdens het lopen.

Wieneke, - 17-10-’14 13:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.