b.b.h.h.

Vorig jaar deden we het eerste stuk en vandaag deed ik het laatste stukje ook nog. Nu staan over de hele lengte rietmatten tussen de buren en ons. Ze zijn maar een meter hoog, maar dat is voor honden genoeg en nu kon ik er nog goed bij. Binnenkort is alles weer dichtgegroeid.

Ik was er wel een tijdje zoet mee, want eerst moest alles vrijgemaakt worden. Gras, opschietende struikjes, rommel, maar het was lekker om buiten bezig te zijn, tussen het ontluikende groen.

Want het duurt niet lang meer hoor

het is al verder dan ik dacht

Zodoende hebben we niet gewandeld, maar als ik buiten bezig ben is het toch anders, dan loopt ze overal mee naar toe en samen naar het tuincentrum is ook leuk.

en bij die andere buren valt nog genoeg te zien.

Zo komen wij ook de dag wel door.

Ria Dinsdag 10 Februari 2015 at 5:54 pm | | Standaard

zes reacties

Thérèse

Wat ben je weer druk bezig, Ria. Inderdaad komt er nu van alles aan. Ik hou het ook goed in de gaten op mijn wandelingen. Leuke foto van Didi.

Thérèse, (URL) - 10-02-’15 19:52
Sjoerd

Goh, het zou niet in mijn hoofd opkomen om nu in de tuin bezig te zijn…

Sjoerd, (URL) - 10-02-’15 20:52
Renesmurf

Ja, nu duurt het niet lang meer, even volhouden nog!

Renesmurf, (URL) - 10-02-’15 23:56
John

Het duurt inderdaad niet zo lang meer. 7 februari zag ik trouwens de eerste narcissen. Ook wel vroeg dacht ik. Die knoppen staan er mooi op.

John, (URL) - 11-02-’15 10:31
hanscke

Ik ben op het moment nog een binnenmens, behalve als ik met de honden rond ga. Maar tja, dat is tussen de weilanden, dan ziek ik de uitbottende struiken nog niet zo. Het bos vlak bij ons is op dit moment nog net iets te onbegaanbaar. Maar met laarzen aan moet het binnekort lukken, ga ik op allerlei struiken en takken letten om te zien hoe ver het is.

hanscke, (URL) - 11-02-’15 11:49
tineke

Mooi als je een tuin hebt en je ziet nu al van alles uitlopen.

tineke, - 11-02-’15 13:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.