Onstabiel

Op sommige plekken komt het gras al door de blubber heen, ik denk dat Jan K. gelijk krijgt en dat er eind van de zomer niets meer van te zien is. Dat zou mooi zijn.

Het was lekker vandaag. Wel wat in de tuin gescharreld, maar er kwam niet veel uit mijn handen, ik blijf maar een beetje sukkelen met mijn klachtjes die eigenlijk niets te betekenen hebben, tenminste dat hoop ik dan maar.

Ik kijk het nog maar even aan en anders misschien toch eens een dag met zo'n kastje lopen, of misschien werkt die klier toch niet zoals het wezen moet, ik weet het niet. Nu ja, zolang ik niet omval en niet de hand aan mezelf sla, is er hoop.

Wel heerlijk gewandeld hoor, dat gaat prima! Mijn benen mankeren niets.

Ria Dinsdag 07 April 2015 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

tineke

Hopelijk knap je van het zonnetje de komende dagen op.
Vervelend hoor als je wat klachten hebt en je weet niet waar het precies vandaan komt. Sterkte en Beterschap er mee!

tineke, - 07-04-’15 21:18
Sjoerd

Och, een paar graden warmer en je knapt helemaal op…

Sjoerd, (URL) - 07-04-’15 21:27
Jan K. alias Afanja

Het gaat al aardig de goede kant op met de vergroening dus. Straks wat hogere temperaturen en af en toe eens een mals buitje erover heen, dan zie je er geen barst meer van.
Hier was het de hele dag grijs en kil, ik kijk uit naar zon en wat hogere temperaturen. Vrijdag, zeggen ze … Maar ik zeg: eerst voelen, dan geloven. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-04-’15 22:20
Thérèse

Kop op Ria. En die benen van jou, ha die zijn goud waard, ze lopen en ze lopen, ze brengen je waar je maar heen wil en lopen ook vanzelf terug naar huis.

Thérèse, (URL) - 08-04-’15 00:37
John

Je voelt zelf goed aan of iets niet prettig is. Zo’n kastje kan voor jezelf uitkomst bieden doordat ze dan goed in kaart kunnen brengen hoe en wat. Het zal je rust geven als je weet dat er niets aan de hand is. Doen dus zou ik zeggen.

John, (URL) - 08-04-’15 09:32
Wieneke

Halleluja voor jouw benen! Als je goed uit de voeten kan is dat geweldig. Maar die PHPD is dan weer vervelend. Toch goed in de gaten houden allemaal, denk ik.

Wieneke, - 08-04-’15 09:34
hanscke

Klachten en klachtjes zijn altijd heel vervelend. Zeker als ze vaag zijn. het enige wat er op te vinden is is wachten tot ze over gaan. en vaa gebeurt dat ook wel na een tijdje en dan denk je later, wat was dat nu ook al weer? het hoort er denk ik een beetje bij, zo af en toe last hebben van vage niet helemaal welbevinden klachten.

hanscke, (URL) - 09-04-’15 12:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.