Prikkelbaar

Hard gewerkt vandaag! Lekker zweten en doordouwen, een hoop uitgebloeid spul uit de grond getrokken, gras gemaaid, kantjes geharkt, alles geharkt, geveegd, gewassen, nog even naar de dijk geweest, heerlijk met dit lekkere weer!

Maar nu ben ik ook een beetje uitgeblust en prikkelbaar, want mijn lettertjes zijn te klein en ik krijg ze niet groter, niet overal tenminste en met de foto's wil het ook nog niet soepel verlopen, favorieten wel terug inmiddels, toch wel handig.

Het komt allemaal wel weer goed, het is alleen even zoeken en uitpluizen, waarom blijven de dingen niet/nooit gewoon zoals ze zijn, waarom altijd al dat geverander, ik ben tegen!

De laatste foto is het 'strandje' achter de dijk, het was er druk vanmiddag zoals je ziet. Het is een gras-strandje, heel handig als je niet van zand houdt, bij het Koepeltje nog zo eentje, fijne strandjes met kleine kinderen.

Ria Maandag 03 Augustus 2015 at 7:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Thérèse

Ja, ik snap ook niet waarom dat steeds maar moet veranderen. Volgens mij o, geld te verdienen en wij maar zoeken iedere keer.
Ria, wat heb je weer hard gewerkt. Je mag trots zijn op jezelf en anders ben ik het wel. Brava Ria!

Thérèse, (URL) - 03-08-’15 21:12
Sjoerd

Je hebt toch echt zelf ja gezegd tegen die verandering. Je kunt nog terug….

Sjoerd, (URL) - 03-08-’15 21:15
John

Bij mij bleef echt alles zoals het was hoor. En bij de mensen die ik even hielp ook :)
Prikkelbaar kan ik af en toe toch ook wel zijn :)

John, (URL) - 04-08-’15 11:01
hanscke

Dat strandje zou wat voor ons zijn. Veranderingen aan de computer? als het echt niet anders kan…..ik zal er binnenkort ook aan moeten geloven.

hanscke, (URL) - 04-08-’15 14:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.