Spiraaltjes

Jet had gisteren 'pasta' gemaakt zonder pasta maar in plaats daarvan courgette en dat leek me erg lekker. En omdat Joop toch iets aan het bestellen was bij Bol deed hij hem er gelijk bij.

Zodoende hadden wij vandaag (want hij was er al) een biefstukje met weer eens andere sla dan gewoon, nl gespiraliseerde wortel, courgette en komkommer, aangemaakt met witte wijnazijn, witte peper, Himalayazout en een vers teentje knof.

Joop kreeg er nog gebakken krieltjes met een flinke klodder mayo bij, voor degenen die zich ongerust maken, maar ik vond het prima zo. Erg lekker ook! Weer eens wat anders dan sla.

Verder was het heerlijk opgefrist na het onweer van vannacht, lekker wandel- en buitenbezigzijnweer.

Joop en Martin kloofden de rest van het hout, nu alleen nog stapelen en van Ina kreeg ik nog een cadeautje.

En zo is het maar net.

Ria Dinsdag 04 Augustus 2015 at 7:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

joke

Handig ding!!

joke, - 04-08-’15 21:17
Brillie

Na de onweer hadden we alleen maar regen hier. Niets fris.

Brillie, - 04-08-’15 22:01
aargh

Leuk keukenspeelgoed. Werkt het een beetje handig? En wat doe je met de restjes? Ik zou ze waarschijnlijk onder het koken opeten maar dan heb je haast wel genoeg gehad als de maaltijd klaar is.
Aardappels met mayonaise, dat vind ik nou ook zo heerlijk!

aargh, (URL) - 04-08-’15 22:05
ria

Ja hoor heel handig, de mesjes zijn loeischerp, het is gewoon een hele grote puntenslijper. Ja de restjes zoals het middelste van de wortel eet ik ook gelijk op. De rest heb ik in een zak gedaan en in de koelkast gelegd. Morgen spitskool met kip, overmorgen weet ik nog niet, komt wel op :-)

ria, (URL) - 04-08-’15 22:18
R van InR

Zo te lezen heeft hotel Mama een prima keuken. Ook maar eens een keer een kamer boeken daar ;-)

R van InR, - 05-08-’15 17:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.