Pas op de plaats

Zondag iets te enthousiast met het net in de vijver aan het vissen geweest en dat moet ik nu bekopen met behoorlijke rugpijn. Het gaat wel hoor, want vanmorgen ook nog lekker bezig geweest, maar het is wel vermoeiend en wandelen doe ik ook maar even wat minder. Gewoon even rustig aan.

De tuin is mooi vind ik dus ik doe maar weer wat foto's. De boel begint alweer te verkleuren.

Die onnatuurlijk grote witte bloem heb ik niet gekocht, zoiets zou ik zelf nooit kopen. Joop won hem bij de duiven, maar nu hij daar bij de vijver staat is het best leuk die joekels van bloemen.

De rode roosjes doen het erg goed, de verkering iets minder...

Ria Dinsdag 11 Augustus 2015 at 7:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

Sjoerd

Ik hoop dat mijn tuin er straks ook een beetje zo uitziet. Maar ik ben helemaal opnieuw begonnen en de helft ziet er nog niet uit. Daar ben ik nog niet aan toegekomen. Maar over een week of vier hoop ik het ergste gehad te hebben…

Sjoerd, (URL) - 11-08-’15 21:35
Irene

Je landgoed staat er weer schitterend bij. Is dat een hibiscus, die witte?

Irene, (URL) - 11-08-’15 22:29
Thérèse

Je mag er trots op zijn, Ria. Alles staat er prachtig bij. Ik weet dat je er heel veel in bezig bent.
Het beste met je rug!

Thérèse, (URL) - 11-08-’15 22:32
aargh

Ja van dat belastende werk daar zou je gewoon een wekker bij moeten hebben die aangeeft wanneer je moet stoppen, anders doe je al snel meer dan goed voor je is. Bij mij precies zo, maaien met de zeis of de sloot uithalen, ik vind het moeilijk om op tijd te stoppen. En dan loop je weer een week met rugpijn.
Even niet teveel doen, vooral veel genieten van de tuin nu!

aargh, (URL) - 11-08-’15 22:38
ria

Ja Irene, groot he!

Ik vind het fijn als alles er netjes bij ligt, vorig jaar heb ik de boel toch wel wat laten versloffen, maar dat heb ik dit jaar helemaal goed gemaakt therese.

Genieten doe ik zeker! :-)

ria, (URL) - 11-08-’15 22:49
Renesmurf

Ik vind het wel leuk, zo`n opvallert! Alhier heb ik slechts één plantje nog levend, en dat dan zo lang als maar mogelijk.

Renesmurf, (URL) - 12-08-’15 00:26
John

Ik vind iig dat jullie een prachtige tuin hebben. Dat harde werk – en de rugpijn- loont wel. En verkering dient ook hard werk te zijn. Zonder inspanning gaat het al snel fout.

John, (URL) - 12-08-’15 09:40
Jan K. alias Afanja

Het is toch wel een pareltje hoor, die tuin van jullie. Heel mooi!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-08-’15 11:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.