Licht!

Het verliep niet allemaal even soepel met de lantaarn, maar hij brandt weer.

De kap kwam gisteren al, maar toen bleek dat er weer een andere lamp in moest. Die kwam vandaag, dus je zou denken zo gepiept, lampje erin en branden maar. Maar nee, Joop had gisteren het zekeringetje dat in de paal moet even op zijn gereedschapskist gelegd en vanmorgen had hij de kist opgepakt om even wat te doen, en hoppa, weg zekeringetje, want daar had hij even niet meer aan gedacht.

Toen hebben we ons een tijdje wezenloos gezocht, heel het gazon afgestruind, nergens meer te vinden. Het is nu wel opgelost, of tenminste niet, maar we hebben wel licht.

Ach ja, we waren weer een poosje zoet.

Mijn foto's waarvan ik dacht dat ze het deden, doen het nu weer niet. Ik word er een beetje moedeloos van, maar de aanhouder wint zullen we maar denken. Joop zoekt intussen mee, maar die ziet ook de oplossing niet. Wie het denkt te weten mag het zeggen hoor.

Ria Dinsdag 08 September 2015 at 8:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

tien reacties

Irene

‘Het is nu wel opgelost, of tenminste niet’ dat heb ik ook dikwijls ;-)

Irene, (URL) - 08-09-’15 22:19
Renesmurf

Ja, ik vind het ook altijd vervelend als iets niet doet wat het zou moeten doen, om naar van te worden. Maar vergeet niet, alles komt wel weer goed!

Renesmurf, (URL) - 08-09-’15 22:45
John

Zo ben ik eens een veertje kwijtgeraakt in het gras. Het sprong uit mijn handen en dan ligt het toch in de buurt zal je denken. Nooit meer gevonden.
Dat van je foto’s, mss even de software van je camera updaten? Ik weet het ook niet en vanaf hier moeilijk te zien allemaal. Als het me te binnen schiet laat ik het je weten.

John, (URL) - 09-09-’15 10:07
Sjoerd

Mmm, dat is lastig als je zoiets kwijt raakt. Maar eind goed al goed, toch…

Sjoerd, (URL) - 09-09-’15 12:19
Dhyan

Wat moeten die foto’s doen dan Ria?

Dhyan, - 09-09-’15 16:28
ria

Uploaden vanaf mijn camera, naar een nieuw dagmapje op mijn pc. Dat gebeurt nu ook wel, maar niet op de goede plek… Ik ben een pietlut :-(
En als ik de fotos van de vorige dag vergeet te wissen, komen die ook weer mee. Het loopt gewoon niet lekker soepel allemaal, andes was dat altijd zo gebeurd.

ria, (URL) - 09-09-’15 16:46
Dhyan

Ik vertel maar even hoe het bij mij gaat, misschien heb je er iets aan. Ik heb een canon en een programma van Canon geïnstalleerd dat automatisch opstart zodra ik de camera via mini-usb aansluit en dan vraagt het programma of de foto’s van de camera moeten worden gedownload. Omdat ik zelf een mapje heb opgegeven waar dat moet gebeuren gaan de foto’s daar automatisch naar toe. De vraag is waar het mis gaat? Herkend het programma de aangesloten camera en zo ja weet het dan wel waar het de foto’s moet neerzetten. Als ze eenmaal op mijn harde schijf staan dan wis ik alle foto’s uit het geheugen van de camera om de camera zelf.

Dhyan, - 09-09-’15 19:27
ria

Ja zo gaat het bij mij ook, ik heb een Panasonic, ik heb het cdtje opnieuw geinstalleerd, de plaats aangegeven waar ze moeten komen dat is mijn D schijf, mapje afbeelding en nu komt het, nu maakt hij daar een mapje photofunstudio van en dat deed hij dus anders nooit.

http://i3.photobucket.com/albums/y77/jop..

ria, (URL) - 09-09-’15 21:48
Dhyan

De D schrijf is wel een erg ruim begrip en misschien maakt het programma er zelf dan maar een mapje in. Zoek in het programma de plek die je als bewaarplaats hebt aangegeven de ‘D’ en preciseer het adres in bijvoorbeeld ‘D/Foto’s’ of naam naar eigen keuze.

Dhyan, - 10-09-’15 11:19
ria

D:/afbeeldingen vind ik niet ruim hoor, dat deed ik dus al

ria, (URL) - 10-09-’15 12:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.