Bewogen

Kijk, mijn tandarts met zijn assistente.

Vanmorgen zat ik weer ruim een uur in de stoel. Zij zijn een goed team, maar ik ben ook een voorbeeldige patient zegt hij. Dat wil een mens graag horen natuurlijk. Het lijkt allemaal erg ingewikkeld maar dat is het niet hoor Wieneke, het is omslachtig vanwege de nieuwe knopjes die ik krijg, dan moeten dus de oude er af en de nieuwe erop en na het maken van de afdruk, de nieuwe er weer af en de oude er weer op, acht keer.

Toen ik weer naar huis kon was het ruim een uur later en moest ik een euro betalen om weer uit te kunnen rijden, is dat veranderd? Ik had geen euro en pinnen kon niet, maar gelukkig was er een hele vriendelijke mevrouw die vijftig cent wilde wisselen voor vijfentwintig cent, er bestaan nog best aardige behulpzame mensen.

En nu maar wachten op de reizigers, ze zijn al geland in Doha en hebben na 13 uur wachten een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam, waar ze morgenmiddag aankomen. Hopelijk krijgen ze een overnachting ergens.

Eindelijk weer rust in de tent, want het was in meerdere opzichten een bewogen reis zal ik maar zeggen.

Ria Woensdag 30 September 2015 at 5:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

elf reacties

Brillie

Waar is jouw oorkonde. Je hebt meer gelopen dan zij.

Brillie, - 30-09-’15 19:54
Sjoerd

Volgens mij zijn ze net weg…

Sjoerd, (URL) - 30-09-’15 19:59
tineke

.
Dat is me nogal wat 13 u.wachten voordat je een vlucht terug hebt.

tineke, - 30-09-’15 21:50
Thérèse

Moet je nog vaal naar de tandarts, Ria? Het is geen lolletje.
Ik ben wel benieuwd naar alle verhalen van de reizigers, vooral naar wat een ‘bewogen’ reis was. Ik dacht juist dat alles goed gegaan was.

Thérèse, (URL) - 30-09-’15 22:19
ria

Ze hebben inmiddels een hotelkamer hoor. Nog een keer of vier denk ik therese, en dan heb ik weer een stralende glimlach hoop ik :-)

ria, (URL) - 30-09-’15 22:39
Wieneke

Ja, ik begrijp het nu. Slijten de oude knopjes dan zo? Of ‘zakken ze weg’ in de kaak? Is het pijnlijk?

Wieneke, (URL) - 01-10-’15 08:59
ria

De oude zijn verouderd en omdat de inplantaten een beetje scheef staan ‘werkt’ het gebit alrijd een beetje waardoor het natuurlijk ook sneller scheurt. Bij de nieuwe zit ergens iets van rubber. Die knopjes zitten gewoon op de implantaten geschroefd, doet geen pijn, is wel een gepeuter. Het is altijd wel gezellig hoor. Gisteren kreeg hij na het happen van het bovengebit de ‘lepel’ er bijna niet uit, zo vast zat die. Hij tegen de assistente “hoe vaak is het nu gebeurd dat we iemand met een lepel in zijn mond naar huis hebben moeten sturen? Keer of drie?” we lachen wat af. :-)

ria, (URL) - 01-10-’15 09:18
John

Hahahaha ik wilde reageren maar las je reactie hierboven. Je zal zo maar naar huis gestuurd worden :) Loop je er toch een beetje gek bij. OF ze je dan nog willen helpen met geld wisselen..

John, (URL) - 01-10-’15 09:35
ria

Haha lol nee ik zou het niet eens kunnen vragen denk ik.

ria, (URL) - 01-10-’15 09:40
hanscke

Wij hadden vroeger een rijmpje. ik weet niet meer goed hoe het ging, maar zoiets: van je trek trek trek trek, touwtje om de nek en lepel in de bek.
Ben ook erg benieuwd naar de echte verhalen over de reis. Ik heb alles nog eens nagelezen, maar echt veel ben ik nog niet te weten gekomen.

hanscke, (URL) - 01-10-’15 12:00
aargh

Ze zijn er nu vast al bijna, straks iedereen weer fijn thuis. Het zal wel even duren eer de verhalen loskomen. Ik lees dat later allemaal wel want wij rijden vannacht zelf naar Schiphol. Jij vast een gezellige dag gewenst!

aargh, (URL) - 01-10-’15 14:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.