Te koop

 

 Het is zover....Huis te koop.

De zon scheen dat scheelt een hoop en we gingen met de bus naar Zonnemaire om weer terug te lopen, dat is best een flinke tippel en eigenlijk hadden we het beter andersom kunnen doen, wat de wind betreft.

 Maar ik wilde weer eens kijken naar de zon en de boom en alles daar, het was elf uur.

 Volgende keer 's morgens vroeg eens kijken en dan ook nog een keer aan het eind van de dag. Het staat niet precies noord zuid, maar iets meer noordoost zuidwest

Daarna door de Kromte en langs de Dijkhuisjes richting huis, we zijn niet langs de kippetjes gegaan, dat vonden we beter.

Het is allemaal wat en zodoende zijn het vermoeiende dagen. We wachten maar rustig af wat er komen gaat.

Ria Donderdag 28 Januari 2016 at 10:00 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

achttien reacties

Truus

Het is ook wel een droomhuis dat je achterlaat, kan me heel goed voorstellen hoe moeilijk dit is. Ik heb op funda gekeken, echt een huis naar mijn hart. Mijn droom was ooit een echt houten huis te hebben, het is er nooit van gekomen. Heel veel sterkte met alles. (Mijn houten huis zal er waarschijnlijk wel komen, maar dan wat langgerekter en smaller).

Truus, - 28-01-’16 20:16
tineke

Jullie hebben een schitterend huis en zo op de foto’s te zien ook nog groot.
En natuurlijk is het moeilijk om daar een keer afscheid van tenemen.
Tenslotte hebben jullie dit zelf gebouwd en jullie wonen daar al 25 jaar met veel plezier.Sterkte met alles!

tineke, - 28-01-’16 21:13
Renesmurf

Ja, met de wind in de rug loopt het fijner dan er tegenop. En de wind wil ook nog wel eens draaien.

Ja, te koop, en dat kan wel een tijdje duren nog.

Renesmurf, (URL) - 28-01-’16 21:29
hanscke

Wel optimistisch blijven hoor, je bent zo opgewekt dit avontuur aangegaan. Het heeft ook goede kanten! Nog een keer opnieuw beginnen is ook leuk.

hanscke, (URL) - 28-01-’16 22:58
Dhyan

Mooi huis, maar ook een stevig prijsje..

Dhyan, - 28-01-’16 23:10
ria

Ik zie heel veel goede kanten hoor, het wordt gewoon erg leuk en natuurlijk doet het pijn, maar we hebben geen keus, ik geloof niet dat dat tot je doordringt.

ria, (URL) - 28-01-’16 23:10
ria

2700mtr grond hoor Dhyan

ria, (URL) - 28-01-’16 23:12
Peter de Ruijter

Prachtig ûûs, prachtige tûûn, prachtige plêkke, biena altied mooi wêêr, în dat vô zôn vriendepriesje é !
Wat wil je as koaper noe nog mêêr ?

Peter de Ruijter, (URL) - 28-01-’16 23:56
Wieneke

Het zou fijn zijn als het huis snel verkocht wordt. Je hebt maar één koper nodig, he? Heb even gekeken en het ziet er allemaal keurig en goed onderhouden uit. Toen ik een keer bij jullie op de koffie was, vond ik het een leuk huis met een warme gezellige uitstraling. Dat komt wel over op de foto’s. Heel veel succes gewenst met de verkoop, hoor.

Wieneke, (URL) - 29-01-’16 09:04
theo dorus

doet me denken aan die wielrenners die altijd trainden met de wind in de rug. soms kwamen ze pas na drie maanden weer thuis….

theo dorus, - 29-01-’16 10:45
Dhyan

Ik heb het nog maar eens een keer bewonderd, mooi huis. Die natuurfoto’s aan het eind zijn een beetje armoeiig ik zou ze een paar van jouw foto’s aanbieden te plaatsen, die van je wandeling hieronder bijvoorbeeld. Spreken veel meer tot de verbeelding.

Dhyan, - 29-01-’16 12:23
Sjoerd

Mooi perceeltje toch. Groot genoeg zou ik zo zeggen. En ze hebben er erg mooie foto’s van op de site gezet.

Sjoerd, (URL) - 29-01-’16 12:24
Jan K. alias Afanja

Je moet natuurlijk even een liefhebber treffen, maar ik kan me niet voorstellen dat het bordje ‘te koop’ lang in de tuin zal staan. Het ziet er op de foto’s allemaal tiptop uit.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-01-’16 14:39
Thérèse

IK dacht dat ik gereageerd had, maar niet, zie ik. Het is wat, hè Ria? Ik hoop dat het gauw gepiept is, want het is een prachtig huis op een mooi stuk grond, een gezellig dorp en vlak bij de zee. Wat wil je nog meer??

Thérèse, (URL) - 29-01-’16 19:44
ria

Dat overkomt mij ook weleens hoor Therese. Ja ik hoop ook dat het niet te lang duurt. ;-)

ria, (URL) - 29-01-’16 19:52
aargh

Dat deden wij ook altijd, op verschillende momenten van de dag kijken hoe het licht viel, hoe het wel of niet binnenscheen in de tuin of het huis. Daar kun je ook de tuinaanleg en je inrichting op afstemmen. s’avonds even langs lopen is ook goed, kijken waar de lantaarnpalenstaan staan (of tuinverlichting bij de buren) en of die binnenschijnen en zo. Dan ken je het huis echt door en door voor je erin trekt.

aargh, (URL) - 30-01-’16 13:43
ria

Ja daar hebben we ook al op gelet. Er staat een lantaarnpaal bij de buren en bovenop de dijk staan er ook, niet pal naast ons dus, maar toch wel lekker verlicht, dat vind ik best fijn. Die schutting waar we zo recht op kijken blijft niet staan denk ik hoor, daar ga ik iets met hoge bloembakken doen en van die rekken waar klimmers langs kunnen, misschien wel een druif of zo,

ria, (URL) - 30-01-’16 13:57
aargh

Ah kijk, daar borrelt al van alles ;-) . Met wat creativiteit kun je er een heleboel van maken, jij hebt natuurlijk wel een hele hoop tuinervaring en Joop is handig. Dat komt vast wel goed.

aargh, (URL) - 30-01-’16 23:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.