Links gedraaid

Dan moet je uit zo'n grote emmer in zo'n klein bakje schenken en als er dan genoeg in dat bakje zit dan moet het schenken stoppen... ik vind het een geknoei van jewelste en zat er ook in een mum van tijd onder. Het lijkt er niet alleen op het ruikt zelfs naar yoghurt. 

Maar goed, de garage is wit aan de binnenkant en er brandt al licht, dus de tegelleggers kunnen komen, zodat wij daarna daar spullen kunnen laten komen, of gewoon neerzetten.

We hebben samen gesausd en Joop kan het eigenlijk veel beter dan ik, die kan meer kracht op de roller uitoefenen, voor mijn schouders is het ook niet goed. Dat lichte spul gaat wel, daar ga ik nu eerst maar mee verder en dan daarna samen de yoghurt.

Didi vermaakt zich ondertussen bij de schutting. Het is niet te hopen dat die kippen af en toe gewend zijn eens te komen buurten, want dan moet er toch een stukje gaas voor denk ik.

Even een praatje maken onderweg betekent natuurlijk ook de aandacht willen trekken. Heleen kent haar pappenheimers, ze heeft zelf vier van die monsters gehad dus dan is het altijd weer leuk als je even met eentje kan spelen.

En toen waren we weer thuis.

Ria Zondag 27 Maart 2016 at 4:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

negen reacties

fialas

laat Joop nou maar verven en sauzen, spaar jij je schouder liever voor het breien.

fialas, - 27-03-’16 20:00
ria

Ja ik zou wel willen, maar Joop moet ook nog zoveel andere dingen doen, die ik echt niet kan, dus ik wil toch heus wel mijn steentje bijdragen hoor, dat breien komt wel weer en anders maar niet ;-)

ria, (URL) - 27-03-’16 20:05
aargh

Dat is heerlijk, als je al een plek hebt die zover klaar is, met verlichting en al, dat je van daaruit ordelijk verder kunt werken. Het begin is er!

aargh, (URL) - 27-03-’16 22:37
R van InR

Als die haan nu maar niet in Didi’s neus pikt.

R van InR, - 27-03-’16 22:42
Renesmurf

Ja, dat geklieder is een kwestie van ervaring, maar dat krijg je niet want dan is het al klaar.
Ach, en dan de volgende stap en zo voort.

Renesmurf, (URL) - 27-03-’16 22:49
Sjoerd

Er kan ook een plankje onder…

Sjoerd, (URL) - 27-03-’16 22:50
Thérèse

Goed idee om met zo’n plek te beginnen, RIa. Maar toch wel om je schouder denken. Leuke foto van Didi. Kon ze ook maar wat helpen met al die kracht die zij heeft.

Thérèse, (URL) - 27-03-’16 23:15
John

Ik gebruik altijd een grote pollepel om het bakje te vullen. Die spoel je daarna lekker af.
Ik zou er net als Sjoerd nog een plank bij zetten.

John, (URL) - 28-03-’16 09:40
Jan K. alias Afanja

Didi heeft zo te zien een prima plekje gevonden om de verflucht te vermijden. En zo’n vers kippetje is natuurlijk ook niet te versmaden …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-03-’16 13:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.