Inruimen

Gevoegd en wel, de tegelmannen zijn klaar. Ze moeten nu alleen nog terugkomen voor een stukje in de keuken boven het aanrecht, maar dat kan pas als de keuken er staat natuurlijk.

Ik vind het erg mooi geworden, de hele begane grond zonder dorpels en nergens kleine stukjes of lelijke hoekjes. Nu maar gauw gaan dweilen...

 Nadat ik gewandeld had reden we naar Goes om het zeil voor boven te bestellen, bij de Kwantum. Een beetje donkerbruin spikkeltje, iets waar je weinig op ziet. Over twee weken komen ze het leggen.

Joop kreeg een loeizware kast bij aankoop van het huis, die heeft hij vanmorgen klaar voor gebruik gemaakt, want daar moet alles in... dat wordt nog passen en meten denk ik, maar dat is met alles zo. Er zijn o0ok nog wel een paar planken gepland, maar toch... ik ben benieuwd. 

Hetzelfde heb ik met sommige frutsels, die ik absoluut niet wil missen, maar waar zet of hang ik ze dan. Dat is wel iets leuks om over na te denken 's nachts, want je moet toch iets als je wakker ligt. Gelukkig niet elke nacht hoor, maar het komt voor en dan is het vooral zaak om leuke dingen te bedenken en dat probeer ik dan ook zoveel mogelijk.

Ik poetste en schilderde hier nog wat aan de buitenkant, het was heerlijk weer en mijn ragebol versleten.

Nu wil ik er zo eentje met een extra lange steel, maar waar haal ik die steel?

Ria Woensdag 20 April 2016 at 7:07 pm | | Standaard

vier reacties

tineke

Wat een prachtige warme vloer is het geworden.
En zonder dorpels want die dingen zijn opstakels voor ons.

tineke, - 20-04-’16 20:49
Sjoerd

Je krijgt lange uitschuifbare stelen bij de gamma (prima kwaliteit) die gebruiken ze ook om plafonds te schilderen.

Sjoerd, (URL) - 20-04-’16 21:33
Renesmurf

Gebruik je oude steel!
Mooie vloer, dan is dat ook weer voor elkaar, en zo gaat het gestaag voort.

Renesmurf, (URL) - 20-04-’16 23:54
Jan K. alias Afanja

Het is altijd lastig om op basis van foto’s een goed oordeel te vormen, maar volgens mij is die vloer wel heel mooi geworden …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-04-’16 16:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.