Plint up

Het kost even tijd maar dan heb je ook wat en ondanks dat er af en toe wel eens iets weer uit elkaar moet, of overnieuw omdat je iets vergeten bent is de voldoening groot. Ik kan niet wachten om daar te gaan kokkerellen. Dinsdag komt de tegelzetter, want boven het blad komt nog een stukje tegels, daar staan er al een paar van klaar als je goed kijkt. Terra cotta, oranje-geel en blauwe tinten, mooie ruwe tegeltjes.

Een een lampje onder de kastjes, heel gezellig, dat heb ik hier niet omdat ik hier naar buiten kijk, ook leuk!

En even voor Ina van links naar rechts... smal kastje met twee draadrekken voor flessen oid, oven met lade eronder waar het greepje nog aan moet, daarnaast de afwasmachine, dan de spoelbak met twee grote lades eronder voor afvalemmers  enzo, daarnaast de KOELKAST en dan nog vier lades waarvan eentje dubbel met bestekbak en nog een klein laadje erboven.

Ik hield me vooral met het plinten schilderen bezig vandaag en deed wel honderd sit ups. Boven is klaar, nog één keertje vegen dan kan het zeil erop. Beneden ben ik begonnen, maar er moest ook nog gewandeld worden natuurlijk, het was in elk geval droog

Arm schaap, zo zonder jas.

Ria Vrijdag 29 April 2016 at 6:53 pm | | Standaard

zeven reacties

Thérèse

Mooie keuken, hee ook al bloembollen bij jullie en nog gewandeld! Dat gaat goed bij jullie. Ja, een beetje zielig schaap zo, in een mager vachtje.

Thérèse, (URL) - 29-04-’16 19:36
Tineke

Wat een mooie keuken! die tegeltjes maken het helemaal af
En die bloembollen kwamen vanmiddag hier ook al voorbi,wat een prachtige kleur.

Tineke, - 29-04-’16 19:58
Jan K. alias Afanja

Ziet er strak uit die keuken, mooi!
Ook hier was het tussen de buien door zowaar even zonnig vandaag. Rond drie uur was er een prachtige kring rond de zon zichtbaar. Dat is dan over het algemeen weer een minder goed teken, maar het is wel altijd een mooi en bijzonder gezicht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-04-’16 21:19
Renesmurf

Ja, al doende leert men, en bijsturen hoort er allemaal bij. Leuk om te volgen dit.

Renesmurf, (URL) - 29-04-’16 21:38
Jeanne

Herkenbaar, zo’n Ikea pakket duurt langer dan je denkt, af en toe moet iets weer uit elkaar en zo. Maar als het dan klaar is dan heb je ook wat. Prachtig wordt het, Ria!

Jeanne, (URL) - 29-04-’16 22:08
Sjoerd

Dat ziet er goed uit Joop…

Sjoerd, (URL) - 30-04-’16 11:11
Ina

Erg mooi geworden!! Ik dacht dat er een hoge koelkast in de linkerhoek zou komen maar dit is mooi strak zo :-) Tegeltjes zijn ook apart zeg. Leuk hoor!!

Ina, - 30-04-’16 14:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.