Weg ermee

Vanmorgen zagen we spullen buiten staan, rommel van mensen uit de buurt voor de komende rommelmarkt. Ze waren al eerder aan de deur geweest en omdat ik op Scharendijke een hoop apart had gezet om zelf nog eens op een kleedje op de stoep te leggen, is Joop dat maar gaan halen, alleen, dat is beter. We zijn de rommel meer dan zat en hebben het netjes afgeleverd, inclusief boeken. We hadden ze nog een beetje uitgezocht, maar nee ze wilden alles wel, daar waren we dan ook gelijk vanaf.

Daarna naar de Praxis voor nog een paar lampen, we hadden expres gewacht want er was 25% korting vandaag had ik gelezen. We waren er om 12 uur, maar de korting bleek maar van 9 tot 11 te zijn, jammer, maar goed we hebben ze toch maar gekocht.

Vanavond deden we eens 'een rondje rond Keesje', na al die jaren nog steeds hetzelfde.

In de verte woonden Marga en Rene, een tweeling volgens mij die in de verste verte niet op elkaar leken. Ik heb na de middelbare school nooit meer iets van ze gehoord, maar ze komen dan met zo'n avondwandeling weer wel even in je gedachten.

Ria Zaterdag 28 Mei 2016 at 7:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Wellicht heeft straks iemand anders plezier van de spullen.

Sjoerd, (URL) - 29-05-’16 10:07
Jan K. alias Afanja

Zo, daar ben je op deze manier toch maar mooi af gekomen. Opgeruimd staat netjes! :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-05-’16 17:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.