Hoe was het ook alweer

We dronken eens koffie met de buurvrouw vanmorgen en keken eens in elkaars huis dat dan toch weer heel anders blijkt te zijn. Als we klaar zijn en de boel opgeruimd is wordt het ook eens tijd voor een drankje met de andere buurvrouwen. Jammer dat er geen buurman is eigenlijk, niet in ons rijtje tenminste.

Eind van de middag waren we even in 'de Smisse' voor een drankje en een muziekje, het was gezellig zoals altijd eigenlijk wel en nu is het om de hoek.

Ik maakte een leuk filmpje en nu lukt het me weer niet om de filmpjes te uploaden, nog niet zo lang geleden was dat ook al zo, ik weet niet meer hoe dat toen kwam, maar ik word er zo langzamerhand doodmoe van alles maar opnieuw uit te moeten vinden, Joop ook, die weet het ook niet meer. Foto's gaan ook nog niet goed, maar die kan ik kopieren en plakken.

Het komt wel weer goed en ik maak me ook niet meer zo druk, maar het gedoe elke keer....

Ria Zondag 29 Mei 2016 at 7:09 pm | | Standaard

acht reacties

Sjoerd

alleen maar buurvrouwen… Die Joop toch, heeft hij goed bekeken.

Sjoerd, (URL) - 29-05-’16 21:17
ria

Ja, nou, ik vind het niet eerlijk eigenlijk hoor… ;-)

ria, (URL) - 29-05-’16 21:23
Margo

Ja, wat geweldig irritant als dingen het weer niet doen. Zo zitten wij af en toe te tobben met de digitale tv, weten we niet meer hoe we het de vorige keer oplosten. Er is vast wel iemand die het tzt voor je oplost!

Margo, (URL) - 29-05-’16 21:27
Renesmurf

Ja, je moet het even in de vingers hebben en dan gaat het als vanzelf.
Gewoon doorproberen dan valt het kwartje wel.

Renesmurf, (URL) - 29-05-’16 22:43
aargh

O dat komt me heel bekend voor. Waar het dan aan ligt, een foutje ergens, een update die verkeerd uitpakt voor andere programma’s of weet ik veel wat, ineens lukken dingen niet meer die altijd moeiteloos gingen. Mijn dure camera gebruik ik al een tijd niet meer, ik kan de foto’s niet meer normaal binnenhalen en het bewerkingsprogramma reageert helemaal niet meer. Dan is na een weekend zoeken en klieren voor mij de lol eraf. P heeft geen apple, die kan me er ook niet mee helpen. Vervelend gedoe inderdaad, succes ermee!

aargh, (URL) - 29-05-’16 22:54
ria

Het heeft met de instellingen te maken en ik weet de vorige keer ook alweer,dat was toen ik windows 10 had geinstalleerd.. blijven zoeken hoor, zo zonde van je camera anders.

ria, (URL) - 29-05-’16 23:11
Margo

Aargh: heb je geen ‘slot’ in je laptop voor de geheugenkaart? Of anders een geheugenkaart dinges die je via USB aan je laptop hangt? Ik heb al van alles beleefd met camera’s en computers, maar binnenhalen lukt nog steeds. (Ik heb vanavond een stuk hersens dat niet werkt en op vreemde woorden en namen moet komen).

Margo, - 29-05-’16 23:51
Jan K. alias Afanja

Wat een ellende altijd met die moderne apparatuur … Zo ben ik er nog altijd niet uit hoe het precies zit met de samenwerking van onze stereo-installatie met de tv. Maar ik heb ook geen zin om me er druk over te maken met het mooie weer. En dat zou jij je ook maar beter kunnen voornemen na die verhuizing, lijkt me zo. Lekker een wijntje pakken en genieten van de mooie kanten van het leven, is op zijn tijd veel beter dan al die stress.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-05-’16 15:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.