Voor en na

Vandaag was ik alweer bij de kapper, dat komt omdat ik mijn haar laat groeien dan moet je namelijk steeds even de puntjes bij laten knippen.

Verder plukte ik nog maar eens een schaal pruimen, ik heb er zo langzamerhand mijn buik van vol, maar ja laten hangen vind ik ook zonde, dus ik deel nog maar eens zo hier en daar.

Verder wat planten verplant, nog een nieuwe gekocht en Joop bracht er nog eentje mee van de duiven, een Cucurma heel apart, die mag nog even buiten.

En vanavond aten we een hapje bij Zee en Meer, het was gezellig druk op 't durp.

Als ik met mijn hoofd naar Didi buig voor de foto gaat ze altijd likken, gelukkig heeft Joop daar geen last (meer) van ;)

Ria Zaterdag 03 September 2016 at 9:18 pm | | Standaard

zes reacties

marlies

kekke brilltjes hebben jullie.

marlies, - 03-09-’16 22:29
Margo

Neem je ook lang haar? Een knotje? Jij hebt wel makkelijk haar, mijn haar wilde nooit zoals ik het wou toen het kort was, nu het lang is is het veel makkelijker. Een draai erin en vastzetten, klaar!

Margo, (URL) - 03-09-’16 23:54
ria

Ja ik wil het wel weer een keer proberen. Mijn haar is heel dun en slap ni het grijs is lijkt het wat dikker en steviger en met de winter voor de boeg lekker warm. Een knot je ik droom er al heel mijn leven van

ria, - 04-09-’16 00:03
Thérèse

Ik heb het ook een tijd lang gehad maar bij mij komen er gauw klitten in, dus nu ben ik blij met weer korter haar, Ik ben heel benieuwd, Ik ken jou niet anders dan met dit korte kapsel wat je prachtig staat, vind ik. Op naar de knot!

Thérèse, (URL) - 04-09-’16 00:40
Sjoerd

Genieten van het leven heet dat…

Sjoerd, (URL) - 04-09-’16 10:07
Wieneke

Goed zo, lang(er) haar is gewoon leuker bij middelbare dames. Het maakt het gezicht wat vriendelijker, vind ik. Niet dat jij geen vriendelijk gezicht hebt, maar dus NOG vriendelijker :-) Doe je best en volhouden, hoor.

Wieneke, (URL) - 04-09-’16 16:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.