Opsteker

Hoi Ria, Ik ben bij toeval op je blog gekomen (omdat ik naar iets anders zocht) en geniet van je al je verhalen over Schouwen en je hond. Ik bemerk dat we veel dingen gemeenschappelijk hebben, maar wat me het meest verbaasde was het feit dat we allebei in een houten huis wonen (jij woonde). Wij hebben het onze ook net verkocht en willen richting Schouwen komen.

Wij zijn 2 jaar terug zelfs nog in jouw nieuwe huis in Zonnemaire geweest om te kijken of dat wat voor ons was. Wij staan al jaren met een caravan het zomerseizoen op een camping op Zonnemaire. Schouwen trekt mij al mijn leven lang (mijn vader komt er vandaan) en ik heb dit ook al 40 jaar op mijn man overgebracht.

Wij zijn nu 2 jaar zonder maar krijgen a.s. zaterdag weer een puppy!! Ik hoop zo dat wij binnen nu en een jaar ook op Schouwen wonen. Ik heb die bossen na 40 jaar wel gezien, ik ben een echt zeemens. Blijf vooral zo leuk schrijven met dito foto's erbij en ik ga je volgen. Een hartelijke groet!

Leuk hè!

Gek ook.

Maar weer wel een leuke opsteker!

Dat geeft een mens weer moed, niks dubben, gewoon doorgaan met de geit.

Bloggen is en blijft vooral erg leuk!

Ria Maandag 19 September 2016 at 6:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Jeanne

Zeker leuk!

Jeanne, (URL) - 19-09-’16 19:05
Thérèse

Wat grappig hoe zo iets kan gaan, hè Ria?

En het was leuk toen (3 jaar geleden) bij jullie. Jij zou ook wel eens in een huisje kunnen; de hond mag mee en het is weer eens wat anders. Ik kan het je aanraden. Hoeft niet; was maar een ideetje.

Thérèse, (URL) - 19-09-’16 19:28
Margo

Ja dat is zo, ook al komt er bij mij niet veel meer van (behalve het tuinblog in de zomer), maar ik lees hier altijd graag mee!
Leuk dat je zo mensen leert kennen!

Margo, (URL) - 19-09-’16 19:30
Sjoerd

Bloggen blijft inderdaad leuk, en dit zijn dan leuke opstekers

Sjoerd, (URL) - 19-09-’16 21:19
Renesmurf

Ja, dat is erg leuk zeg. Wat een fijne mail. En dan te bedenken dat er ook nog allemaal mensen lezen die zwijgen. En dat mag ook.

Renesmurf, (URL) - 19-09-’16 22:35
John

Bloggen is zeker leuk. En jij moet gewoon doorgaan. Ik wil wel wat Zeeuwse bloggers kunnen bezoeken en dat zijn er nu 2. Doorgaan dus.
Leuke mail ook.

John, (URL) - 20-09-’16 13:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.