Kwijt en rijk

Gisteren heb ik vetbolletjes opgehangen en vanmiddag zag ik dat er volop belangstelling voor was, musjes! Die hadden we op Scharendijke niet.

Hier zijn ze volop. Ik vind ze leuk.

Het was onstuimig vandaag. Ik miste een handwerkje en ging daarom even bij Ans langs. Ik kocht krimpwol om nog een tas te maken waarvan ik toch al een patroon had dacht ik. Maar het patroonboekje is weg, kwiet, opgeruimd, zoals zoveel. Ik ben best veel kwijt en heb toch misschien teveel opgeruimd achteraf.

Maar ja, daar is niets meer aan te doen.

De kamerplanten doen het best goed gelukkig.

Deze kocht ik een maand geleden of zo, hij stond ergens te verpieteren voor de helft van de prijs. Thuisgekomen zocht ik hem op en zag dat hij best van een donker vochtig hoekje hield. Dat heb ik hem gegeven, in elk geval donker, zonder zon, met de bloemengieter eronder voor een beetje extra vocht.

En als dank krijg ik nu een prachtig bloemetje.

Ria Woensdag 19 Oktober 2016 at 5:47 pm | | Standaard

vijf reacties

Jeanne

En wat een boel!

Jeanne, (URL) - 19-10-’16 19:18
Thérèse

Als er maar wat te smikkelen valt, komen ze wel, lijkt het. In Artis bij het terras lopen er ook een heleboel te schooien. Ik vind ze ook leuk.
Mooie plant, Ria.

Thérèse, (URL) - 19-10-’16 21:08
Sjoerd

Haha, met zoveel van die beesten kun je volgende week weer wat nieuws ophangen…

Sjoerd, (URL) - 19-10-’16 21:26
Renesmurf

En wat je niet hebt is dan vast wel weer ergens te koop. Of niet natuurlijk. Hier hangen ook bolletjes op het balkon, maar er is geen vogel die het aandurft.

Renesmurf, (URL) - 19-10-’16 21:45
hanscke

Ik heb de tuin nog lang niet winterlaar, dus hangen er ook nog gen vetbolletjes. Na volgende week dinsdag krijg ik gelukkig wat meer tijd en dat ga ik ook zo houden, want ik wil gewoon wat meer rust.

hanscke, (URL) - 20-10-’16 15:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.