Valse start

Nog maar zo'n ijzige foto van eergisteren. Ze zijn in elk geval mooier dan de grijze boel van vandaag, ik vind ze zelfs prachtig. Hoe zich van ijs dan ook gewoon een paar ijzertjes vormen is toch heel bijzonder.

Onze eerste jaarwisseling hier ging iets anders dan we ons voorgesteld hadden, maar gelukkig hebben we een heel jaar om daarvan te herstellen. Nieuw jaar nieuwe kansen zullen we maar denken en dat geldt voor iedereen natuurlijk.

Verder geen goede voornemens voor mij, ik doe gewoon altijd mijn stinkende best er iets leuks van te maken.

Ria Zondag 01 Januari 2017 at 4:38 pm | | Standaard

negen reacties

Thérèse

Tja, een teleurstellinkje, begrijp ik. Dat klopt, jij doet altijd je best. Een heel goed jaar gewenst, Ria, ook voor Joop. Aai voor Didi.

Thérèse, (URL) - 01-01-’17 17:19
Margo

Een suffe dag vandaag, niks aan. Het is altijd leuk een strandwanding te maken op nieuwjaarsdag, maar het weer nodigde niet uit.

Margo, (URL) - 01-01-’17 17:45
Irene

Welja, meer kun je niet doen. Ik weet natuurlijk niet waar het over gaat maar kop op.

Irene, (URL) - 01-01-’17 18:00
Sjeu

Hartje voor jou en jullie! De ijsfoto’s zijn in ieder geval prachtig!

Sjeu, - 01-01-’17 19:35
Jan K. alias Afanja

Mijn eerste goede voornemen is al geslaagd: ik had met mezelf afgesproken om niet aan wat voor nieuwjaarsduik dan ook mee te doen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-01-’17 20:00
hanscke

In de allereerste plaats wens ik jullie een heel voorspoedig jaar en natuurlijk een positief resultaat met de verkoop van het huis.

Een Jaarwisseling in een nieuwe woonomgeving moet eerst wat groeien. En het gaat vast niet meer zo als het was toen jullie er heel vroeger woonden.

Tijden veranderen. Ik heb altijd de benen onder mij vandaan gelopen om tijdens de feestdagen ook mijn ouders te bezoeken. Die traditie wordt niet voortgezet. Helaas. Maar gelukkig telt het jaar vele dagen voor andere ontmoetingen.

hanscke, (URL) - 01-01-’17 20:02
Sjoerd

Soms zit het mee, dan weer even niet… Nu maar hopen op voorspoed in het nieuwe jaar.

Sjoerd, (URL) - 01-01-’17 20:09
Renesmurf

Ik vier oud en nieuw niet, ik ga wel om middernacht even op mijn balkon filmen altijd, inmiddels een heerlijke traditie.

Renesmurf, (URL) - 01-01-’17 21:08
John

Aan goede voornemens doe ik ook niet. Gewoon doen wat gedaan moet worden en waar we zin in hebben. Ik hoop toch dat er niets ernstigs was.

John, (URL) - 02-01-’17 08:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.