Anders

'Ik zit niet lekker, het moet anders", begon Joop een paar dagen geleden. Nu had ik ook al eens lopen kijken en wat geprobeerd, maar toen toch maar weer terug gezet.  Vanmorgen begonnen we samen en het verliep goed gelukkig. Joop maakte van twee stoelen één en we gooiden er eentje buiten dat scheelt al een hoop. Freek moet dan als hij komt maar op de bank of een andere stoel, dat regelt zich vanzelf weer. Meestal zijn we toch met z'n tweeen en anders gaan we gezellig aan de keukentafel.

Verder besloot ik mijn domicilie naar boven te verhuizen. Ik kleurde daar al en zat er toch best vaak en ik vind het onzin om twee bureaus te hebben. Dus ontdeed Joop twee kantoortafels van de poten en verhuisden we het ene zware blad naar boven en het andere naar buiten, wat een heel karwei was en we ons afvroegen of we dat vorig jaar ook allemaal alleen hadden gedaan, het viel namelijk best tegen, maar de boel staat weer overeind en we hebben het zonder kleerscheuren gered. Joop heeft nu ook weer zijn eigen kamer en meer ruimte.

'Welke potloden gebruik je' vroeg ze weer, dat had ze al vaker gedaan en er gelijk achteraan ' je moet ... deze eens proberen, ik stuur je er een paar, dan kan je ze proberen'. Leuk! Want ik heb toch binnenkort wat anders nodig.

En toen bracht de post een pakketje en ik dacht nog ze heeft ze goed ingepakt, die paar potloden... blijkt het een hele doos te zijn! Ik ben er heel blij mee, want ze kleuren goed! Lekker zacht en toch precies. Maar voor haar tekening waar ik mee bezig ben ga ik ze toch niet gebruiken omdat de structuur toch anders is, het verschil zou zichtbaar zijn. Bedankt lieve Margo!

En door al de drukte van vandaag heb ik niet eens gekleurd, misschien straks nog even.

Ria Donderdag 09 Februari 2017 at 7:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Margo

Je had nooit verteld welke merken hoor Ria! Ze zijn fijn he? Je mag voor die prachtige tekeningen er zelf ook wel iets aan overhouden, zoveel uur werk gaat er in een tekening zitten! Ik ben zooooo benieuwd hoe hij uiteindelijk wordt! Veel tekenplezier!

Margo, (URL) - 09-02-’17 20:20
Sjoerd

Dat is inderdaad een heel mooi doosje, Margo is gewoon een schat.

Sjoerd, (URL) - 09-02-’17 20:36
Renesmurf

Alles anders, maar nu beter, en dan ook nog fijne potloden om je uren mee te vermaken, wat wil een mens nog meer!

Renesmurf, (URL) - 09-02-’17 23:32
Jan K. alias Afanja

Als er iets belangrijk is in het leven, dan is het wel dat een mens thuis lekker en prettig kan zitten, want als dat thuis al niet kan, waar dan wel … Goed werk om meteen door te pakken, hopelijk wordt het een heerlijk weekend in de nieuwe setting. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-02-’17 15:07
joke

Knus oekje….

joke, - 13-02-’17 14:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.