Anders

Zo dat was dan nog even een korte stuiptrekking van de winter. Hier is de sneeuw na een regenbuitje vanmiddag zowat allemaal verdwenen en nu stevenen we af op het voorjaar. Woensdag 15 graden zeggen ze.

De blommetjes mogen weer komen. Ik heb geen idee wat die witte zijn, maar dat is juist leuk natuurlijk, zo blijft het een verrassing. Ik kocht ze twee weken geleden in het tuincentrum.

Verder zitten we een beetje voor de tv tussen de wandelingen door, tenminste van Didi en mij, Joop heeft nog steeds last van jicht, dus die wandelt al helemaal niet. Ik bak eens een cake, maak eens een pannetje soep en zo rommelen we maar wat aan. Niet dat er verder niets aan de hand is hoor, je zou het allemaal eens moeten weten, maar ik hou wijselijk mijn mond, niet alles is geschikt voor de hele 'hoegemeente'.

En ik heb wat afkickverschijnselen van het kleuren, eigenlijk verveel ik me te pletter. Haken lukt ook al niet, ik vond nog een paar tassen en die waar ik mee begonnen was heb ik weer uitgetrokken, het werd dus niet eens iets anders en zo gaat alles meestal anders dan je denkt of hoopt.

Ria Zondag 12 Februari 2017 at 5:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

acht reacties

Sjoerd

Haha, heb je geen opdrachten meer of geen zin meer… bij geen opdrachten moeten we wat gaan adverteren.

Sjoerd, (URL) - 12-02-’17 22:14
Jeanne

Ach, je hebt van die dagen…………morgen gaat het vast weer beter!

Jeanne, (URL) - 12-02-’17 22:50
ria

Ik hoop het jeanne, maar ikheb er zwaar hoofd in.

ria, (URL) - 12-02-’17 22:54
Thérèse

Ga er eens een dagje tussenuit, Ria. Joop past dan vast wel op Didi en laat haar een klein stukje uit. Mij doet dat altijd reuze goed, naar Middelburg bijvoorbeeld, met een vriendin of met je zus.
Het is maar een ideetje, hoor.

Thérèse, (URL) - 12-02-’17 22:56
ria

Ik moet er niet aan denken Therese

ria, (URL) - 12-02-’17 23:18
John

Nou, laat de lente maar komen. 15 graden is toch een mooi begin :) En je inspiratie komt wel weer.

John, (URL) - 13-02-’17 08:28
Wieneke

Mensen die veel mensen om zich heen willen hebben en erg nergiek zijn……hebben het wat gemakkelijker, denk ik. Het wordt gewoon tijd dat je lekker in het zonnetje kunt zitten. Maar dat is nog niet mogelijk. Die ijskoude oostenwind is de pest. Dat vervelen herken ik, maar bij mij zijn het de naweeën van de griep. Nergens zin in.

Wieneke, (URL) - 13-02-’17 09:34
Wieneke

moet zijn energiek …… zucht.

Wieneke, (URL) - 13-02-’17 09:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.