Testen

Hier ook nog maar even spammen met mijn nieuwe tekening. Ik vind hem zelf erg leuk, maar ik denk dat anderen een 'gewone' boom met bloemetjes of een poes leuker vinden. Deze maakte ik weer met mijn 'oude' potloden, de pablo's van Caran 'd Ache, zodoende verdiep ik me daar ook steeds meer in. Wat me nu bij deze opviel was dat ze behoorlijk afgeven ook al zijn ze wat harder, dat kan ook door de gebruikte kleuren komen maar toch..

Ik heb ze eens uitgezocht en heb nu ook een restje Rexel Cumberland. Ik gebruikte die twee altijd door elkaar, maar ga nu een tekening maken met alleen deze, gewoon om te kijken hoe ze bevallen.

De doos die ik van Margo kreeg en waar ik al wat kleuren biijkocht kleurt erg fijn maar zijn ook best zacht dus zit je om de haverklap je punt te slijpen, wat betekent dat ook je potlood snel op is, maar volgens mij geven ze ook minder af.

We waren ook even op Scharendijke vandaag om wat op te ruimen, takken van het gazon en een beetje vegen enzo. De schutting was behoorlijk scheefgewaaid zagen we, naar het westen, hoewel de wind ook juist daarvandaan kwam gisteren, op z'n minst toch een beetje eigenaardig vonden wij, zo hard waaide het nu ook weer niet en hij heeft al hardere stormen doorstaan. Waarvan akte. Men weblogt of men weblogt niet.

En er bloeide een longkruidbloemetje ergens in een hoekje.

Ria Donderdag 02 Maart 2017 at 7:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Om eerlijk te zijn vind ik het kleurgebruik in deze wat extreem. Maar smaken verschillen uiteraard.

Sjoerd, (URL) - 02-03-’17 21:17
ria

in werkelijkheid iets minder fel hoor, maar ja best heftig blijft het.

ria, (URL) - 02-03-’17 21:28
Margo

Ik vind ‘m erg mooi hoor, is er al op geboden? Dus je hebt Pablo’s? Ja de Polychromos zijn lekker zacht en ook heel geschikt om laagjes aan te brengen en zo kleuren te mengen.
Wie zit er aan je schutting te rukken? :-(

Margo, (URL) - 03-03-’17 10:15
Irene

Juist mooi. Ik hou wel het meest van je meer abstracte. Mensen die bloemetjes produceren zijn er al genoeg. Er moet wat te raden zijn.

Irene, (URL) - 03-03-’17 10:47
ria

Pablo’s had ik al margo. Ik heb Polychromos bijgekocht. Ik heb geen idee wie er rukt…

ria, (URL) - 03-03-’17 12:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.