Extra

Vanmorgen was het heerlijk zonnig en meestal doe ik dan gelijk maar een rondje, 'dan hebben we dat alvast maar te pakken' en vandaag was dat maar goed ook want vanmiddag hoosde het de hele middag van de regen tot het eind van de middag weer wat opklaarde en we nog een 'rondje rond Keesje' deden. Koud!

Ik dacht nog eens na over de deuk van Didi. Nu was het een paar weken geleden steeds als we liepen dat ze dan af en toe sleepte met haar achterpoot, ze zakte daar dan ook een beetje door, we schonken er verder geen aandacht aan ze heeft wel vaker potenmankementjes die dan vanzelf weer over gaan.

Wel liep ze nog een beetje mank, ik dacht dat ze bij het uit de auto springen in de gladde garage haar poot had bezeerd en laat haar nu buiten weer uit de auto springen. Maar voor hetzelfde geld is het ook een gevolg van hetgeen er gebeurd is en heeft ze toch een soort beroerte gehad. Haar lip en ooglid mankeren niets daar keek de dierenarts ook naar.

Gisteren kocht ik dikke grote stokken om op te kauwen om de spier weer te stimuleren, maar daar bleef ze maar mee zeulen en weinig kauwen, tot vanmorgen toen ze hem mee naar buiten nam en netjes in 'mijn tuin' begroef. Dat deed ze op Scharendijke ook altijd dan worden ze lekker zacht, maar dat is niet de bedoeling natuurlijk. Vervelend is wel dat ik nu nergens die stok meer kan vinden, zo groot is die tuin toch niet en ik zie precies waar ze gegraven heeft.

Voorlopig houden we het dus maar op een paar extra van de kleinere stokjes. Het gaat goed verder, ik merk niets verontrustends.

Ria Zondag 05 Maart 2017 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

drie reacties

Renesmurf

ja, kalmpjes aan maar aanzien. Het zijn vervelende dingen.

Renesmurf, (URL) - 05-03-’17 21:11
Sjoerd

Het is wat, al die zorgen… Sterkte meis.

Sjoerd, (URL) - 05-03-’17 22:55
John

Ik kocht geen grote dikke stokken maar grote dikke sokken. Ik had er weer wat nieuwe nodig namelijk.

John, (URL) - 06-03-’17 08:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.