Goed nieuws!

Ik ging vandaag nog maar eens terug naar de dierenarts want verbetering zat er niet in. Gisteren was ze misselijk, dacht dat ze een koe was en liep ze ook mank, allemaal dingen waar je niet vrolijk van wordt.

Nu hebben honden dat toch weleens hoor, hier hebben we geen gras maar als ze op Scharendijke 's morgens gelijk naar buiten wilde ging ze eerst een maaltje gras eten en daarna een kotspartij. Gisteren had ze dat hier eigenlijk voor het eerst, misschien heeft het ook met het voorjaar te maken, of niet loops worden wat dan eigenlijk zou moeten, kortom ze voelde zich niet lekker en had ook nog een snee in haar poot zag ik vanmorgen, niets met spiergedoe te maken maar gewoon een snee.

De dierenarts zag al snel wat er aan de hand was door andere vreselijke dingen uit te sluiten omdat de symptomen niet klopten.

"die spier is gewoon af, er is iets gebeurd en je zult waarschijnlijk nooit weten wat", was zijn conclusie.

 

Kortom: geen medicijnen, geen gruwelijk scenario, alleen een afgescheurde spier door Joost mag weten wat. Misschien bij een wilde hazenachtervolging ergens achter blijven haken, om maar eens iets te nioemen.

Blijft alleen het cosmetisch plaatje natuurlijk, een deuk in je kop en een kaakbot dat lelijk uitsteekt, daar wordt je niet knapper van, maar daar kunnen wij mee leven hoor.

En zo zie je er niets van.

We gingen het goede nieuws eerst maar eens bij tante Heleen vertellen, al kostte dat wel wat moeite.

Ria Dinsdag 11 April 2017 at 5:34 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Gedoe met de hond is altijd vervelend, en het is altijd een opluchting als het weer goed is. Nu weet je meer, maar de misselijkheid moet wel stoppen.

Renesmurf, (URL) - 11-04-’17 22:27
Thérèse

Geruststellend hè Ria? Misschien moet ze juist gras eten om die misselijkheid kwijt te raken. En kan ze wel goed eten met een uitstekend kaakbeen? Het komt vast weer allemaal goed.

Thérèse, (URL) - 12-04-’17 00:23
ria

Ja hoor ales gaat prima maar over gaat het niet meer, ze zal het de rest van haar leven met die rare kop moeten doen.

ria, (URL) - 12-04-’17 10:06
joke

Dat gras eten is helemaal in op het moment…Die van ons doen niet anders…Het leuke is dan ook nog om het binnen uit te kotsen… ;)

joke, - 12-04-’17 19:42
Thérèse

Ach Ria, met die rare kop blijft het toch diezelfde lieverd.

Thérèse, (URL) - 12-04-’17 22:23
hanscke

Ach, het blijft dezelfde Didi en je went er vast wel aan. Het blijft natuurlijk wel vreemd dat je niet weet waardoor het gekomen is.

hanscke, (URL) - 13-04-’17 11:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.