Alles kits

Gisteravond nog een rondje bij het avondlicht en een dreigende lucht, waar het bij bleef gelukkig.

Het dorp lag er mooi bij, aan deze kant niets veranderd met vroeger en met het fluitekruid erbij een plaatje.

Dat vind ik dan hè.

Het gaat wel goed met Didi hoor, poep was vandaag ook weer normaal, dus geen zorgen.

Ik ga denk ik niet verder met die anabole steroiden, ik vind haar kop prima zo en ben er al lang aan gewend. Als het dan eventueel toch nog goedkomt is dat meegenomen maar voor mij is het geen must. De spuit zat er vorige keer al in voordat ik er erg in had bij de dierenarts, een beetje overleg was ook niet verkeerd geweest en toch alles bij elkaar weer 37 euro, waarvan ik vandaag een rekening kreeg, terwijl ik zei dat ik de volgende keer wel zou betalen als ik weer op controle kwam, wat ik nu dus niet doe als er tenminste verder geen rariteiten meer gebeuren.

Vandaag moest ik iets ophalen bij ons huis in Scharendijke, best vreemd, we maakten een praatje, het was gezellig en ik keek eens bij de vijver en jaaaa volop orchideeën. Ik vind het altijd weer spannend en heb haar laten zien welke het zijn. Verder verwildert de boel aardig, gras was wel netjes gemaaid, het is ook een heel werk en tuinieren niet echt haar ding begreep ik. Ach ja, ook dat komt weer goed.

Ria Woensdag 03 Mei 2017 at 6:48 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Alles kits, wat wil een mens nog meer…

Sjoerd, (URL) - 03-05-’17 20:09
sil

altijd fijn als poep normaal is

sil, - 03-05-’17 21:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.