Bijblijven

De halve nacht lag ik weer wakker om allerlei problemen te bedenken en die worden dan alsmaar groter. Tegen de ochtend weer in slaap gevallen en ja, dan word je veel te laat wakker.

Door dan 's morgens maar een korte wandeling te doen haal je wel weer wat van de tijd in en vanmiddag haalden we het tekort aan kilometers ruimschoots in.

Daarna kocht ik nog een paar nieuwe Teva's, die van vorig jaar waren al zo lelijk geworden en ook al flink versleten, ik kon er niet goed meer naar kijken en zo kan ik ze nog een beetje afwisselen.

Dan ook nog maar even een haarupdate, met spelden kan er al veel, maar met die wind van de laatste dagen wappert er dan toch weer van alles tussenuit, ik zal nog even geduld moeten hebben wat dat betreft, maar zo wordt het ook niet te stijfjes, dat was ik toch niet van plan trouwens.

Ria Vrijdag 05 Mei 2017 at 7:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zeven reacties

Jeanne

Prachtig insect, leuke Teva’s en leuk haar…………. Nu weer lekker slapen vannacht.

Jeanne, (URL) - 05-05-’17 20:56
Margo

Ja leuk dat haar! Ik hou ook niet van stijf. En ook niet van een uur getob met speldjes voor de spiegel. Dus ik geef er een draai aan en klip het vast met een klem. Klaar. Ik hoop dat je lekker slaapt!

Margo, (URL) - 05-05-’17 23:22
Sjoerd

Ik weet niet hoe je dat doet, problemen bedenken…

Sjoerd, (URL) - 05-05-’17 23:44
Thérèse

Leuk jouw haar! Welterusten ook!

Thérèse, (URL) - 06-05-’17 01:56
Wieneke

Problemen bedenken die er niet zijn? Je hebt toch wel wat beters te doen ‘s nachts? Er is nog nooit één probleem geweest dat ‘s nachts werd opgelost. Dat gebeurt alleen maar overdag. Of het gebeurt helemaal niet. Dat kan ook.

Wieneke, (URL) - 06-05-’17 10:07
Renesmurf

Piekeren heeft geen nut, maar ja, je doet er niks aan. Zoals altijd het beste er maar van maken.

Renesmurf, (URL) - 06-05-’17 14:05
truus

Heel erg herkenbaar. Rond een uur of drie wakker worden en dan alle beren op de weg zien, de aapjes op je schouder die niet weg gejaagd willen worden en dan vervolgens tegen 6 uur in slaap vallen om vervolgens de meest vreemde dromen te dromen, die de hele dag de sfeer bepalen.

truus, - 06-05-’17 20:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.