Bijkletsen

Vroeg op pad voor een flink rondje, want het zou warm worden en Joke en ik hadden afgesproken, dus van een middagwandelingetje zou niet veel terecht komen.

'Ja maar, ik heb geen auto' zei ze nog

'ik kom je wel halen hoor, ik weet de weg' riep ik vrolijk. Nou en toen ging ik over Dreischor naar Nieuwerkerk, want dat is natuurlijk stukken korter dan over Zierikzee, en bij Nieuwerkerk ging ik linksaf richting Oosterland.... daar woont Joke niet, dus daar moest ik helemaal niet zijn was ik me inmiddels van bewust en deed een toeristisch rondje door Oosterland, verschrikkelijk wat een dorp. Toen ik eenmaal de uitgang gevonden had ging ik richting Ouwerkerk, nou daar was ik ook zomaar nog niet hoor. Ik heb vreselijke lol gehad in mijn eentje in de auto, gelukkig was ik erg vroeg op stap gegaan en vonden we elkaar uiteindelijk. 

Joke wees de weg naar Zierikzee, 'kijk uit een bocht' 'je mag hier maar 60 hoor' 'niet voorbij die fietsers',  whahaha, ik dacht dat ik erg was.

We installeerden ons op een terras en vertoefden daar een gezellig een paar uurtjes. De eerste warme dag geloof ik, het was heerlijk onder de parasols met een wijntje en een hapje. We hadden ook heel wat te bepraten na een paar jaar elkaar alleen maar af en toe vluchtig tegengekomen te zijn.

Deze houden we erin hebben we afgesproken.

Mijn weblog is vandaag verhuisd, er zijn nog wat dingen niet in orde, maar ook dat komt wel weer goed hoop ik.

Ria Dinsdag 16 Mei 2017 at 6:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Toch een goede provider gevonden… Ik zou toch meteen overwegen om er geen veilige site van te maken en over te stappen op https. Dat scheelt heel veel ellende.

Sjoerd, (URL) - 18-05-’17 20:19
Sjoerd

Geen moet uiteraard een zijn

Sjoerd, (URL) - 18-05-’17 20:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.