Geen vaart

We waren best vroeg op, ondanks dat we niet meer gewekt worden door de haan van de buurman. De buurman gaat verhuizen en het kippenhok ligt al in plankjes klaar om afgevoerd te worden. De kippen zijn verhuisd naar Brabant vertelde hij toen ik vroeg of ze nu in de diepvries lagen. Geen gekukel meer, heerlijk! Ik werd er altijd wakker van.

Ik had zin in een fijn rondje en besloot eens een andere kant op te lopen, maar Didi had totaal geen zin, als ik nog maar naar haar keek stond ze al in z'n achteruit, dat werd niets, lekker naar huis om de koffie in de zon. Mijn yoga matje tevoorschijn gehaald en wat oefeningetjes gedaan een mens moet toch wat op Hemelvaartmorgen .

Tekenspullen ook naar beneden gehaald, maar dat bevalt toch niet zo, niet als het waait zoals vandaag, dan wappert mijn papier en de potloden waaien weg. Iets erop leggen heeft geen zin want ik draai ermee. Nu ja er komt vast een keer dat het wel fijn gaat.

Het was ook nog best een frisse wind. Joop ging even op de brommer om banaantjes, maar die had nog gewoon dode vingers toen hij thuiskwam.

Ria Donderdag 25 Mei 2017 at 6:17 pm | | Standaard

zes reacties

Margo

Wij hadden lekker weer, een graad of 23 en soms een warm windje erbij. Je kunt een tekenplank aanschaffen (of zelf fabriceren, een gladde plank en van die papierclips) en je potloden in een potje zetten, dan blijft de boel waar het hoort. Ik heb Richard z’n kleurboek mee en een etui met zo’n 120 potloden. Maar we hebben hier geen balkon, zaterdag verkassen we weer, hopelijk daar wel een balkon of zoiets. Leuk die fijne druppeltjes in dat web.

Margo, (URL) - 25-05-’17 18:56
Thérèse

Didi in haar achteruit. Zou ze nog niet zo fit zijn?
De kinderen in Artis hadden ook een tekenplankje van hardboard met 2 grote elastieken; vond ik heel handig.

Thérèse, (URL) - 25-05-’17 19:19
Sjoerd

Lijkt me ook lastig om met wind onder je papier te tekenen. Een gladde plank met wat fotospray doet wonderen.

Sjoerd, (URL) - 25-05-’17 21:26
Jeanne

Maar je hebt wel nog even bijzondere foto’s gemaakt!

Jeanne, (URL) - 25-05-’17 21:51
ria

Dank je!

ria, (URL) - 25-05-’17 23:14
John

Ja, de zon is warm, de wind is nog koud. Die komt over zee het land op. Gisteravond was het ook opeens gewoon koud. Nou ja, we mogen al blij zijn met lekker weer :D

John, (URL) - 26-05-’17 08:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.