Herfstig

Joop reed vanmorgen helemaal voor niets heen en weer naar België, er was een of andere Katholieke feestdag en ja dan sta je daar voor een gesloten deur natuurlijk.

Toen hij weer terug was besloten we om maar eens een nieuwe bril uit te gaan zoeken we konden terecht om te meten, eindelijk van mijn vervelende oranje geval verlost, die zit en kijkt voor geen meter. Mijn sterkte was niets veranderd, dat kan ook bijna niet anders ik heb hem nog niet zo lang en ik kon een leuk montuur vinden, daar hangt het dan vaak vanaf. 

Joop kon niets vinden en ging eens ergens anders kijken waar hij wel een leuke vond, dus over een paar weken allebei een nieuwe bril. Ik vergat foto's te maken, hihi.

En kijk eens wat ik daarnet tegenkwam, zo een schone paddenstoel, het wordt herfst!

Of nazomer dan toch in elk geval en ik vind het leuk! Altijd zomer ik zou er niet aan moeten denken!

Ria Dinsdag 15 Augustus 2017 at 7:55 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Sjoerd

Alweer een nieuwe bril, toe maar… Die paddenstoel is echt schoon, zo goed als nieuw…

Sjoerd, (URL) - 15-08-’17 22:23
Dhyan

Had ik al geschreven dat dit een zwam is, een (eetbare) zwavelzwam wel te verstaan.

Dhyan, - 16-08-’17 13:51
John

Brillen zijn geen goedkope dingen. Ik schafte een Hugo Boss aan bij EyeWish. Het was de enige die gelijk lekker zat en goed stond.

John, (URL) - 16-08-’17 14:59
ria

Omdat ik boven de 60 ben krijg ik 50% korting of twee halen 1 betalen daarom ging joop mee, die kon dus niets vinden en zodoende was het eerste van toepassing. De mijne zat ook gelijk goed. Het is een Kylie Minogue …

ria, (URL) - 16-08-’17 15:58
ria

Wat leuk dhyan, maar ik durf zoiets toch niet te eten, straks eens kijken of iemand anders hem geplukt heeft.

ria, (URL) - 16-08-’17 15:59
Jan K. alias Afanja

Als je hier vandaag naar buiten kijkt, dan zou je echt denken dat het al herfst is. Hopelijk krijgen we eerst nog wat nazomerweer, want ,met de gematigde temperaturen vind ik het tot nu toe eigenlijk wel een fijne zomer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-08-’17 13:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.