Aanpassen

Veel wind en best fris vandaag. Nog steeds verkouden waardoor je niet lekker slaapt met een verstopte neus en kriebelhoest. Van mij mag het nu wel over zijn.

Ik heb vanmorgen de tv geprogrammeerd om iets op te nemen, want Joop wilde toch Max Verstappen nog wel even zien winnen. Nu had ik dat nog nooit gedaan, maar samen kwamen we eruit in een videogesprek.

Morgen vliegt hij vanaf Pokhara weer terug naar Kathmandu om woensdagmiddag de terugreis te beginnen.

Van mij mag het morgen allemaal weer 'normaal' zijn, nou vooruit donderdag dan, ook al zal het dan ook nog wel even duren.

Lekker gewandeld vandaag, gisteren ook samen met Heleen. Wandelen moet, anders verstijven de mensen en hondenspieren. Er stond een flinke bries en de haven van Bommenede is op een enkel bootje na ook weer leeg. Ik klungel een beetje aan de tafel, bovenzitten heeft nu weinig nut en is ongezellig voor Didi.

Ria Maandag 02 Oktober 2017 at 6:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Margo

Ik zie weer een spannende tekening ontstaan! Ik gebruik nu een tafelezel (ik bleek er nog twee te hebben). Je zit dan wat meer rechtop en hebt de boel beter in perspectief.
Lekker dat Joop alweer bijna thuiskomt. (Tenminste dat vermoed ik!) Was hij nou maar een week weg?

Margo, (URL) - 02-10-’17 18:58
ria

Twee weken Margot, lang zat. Foto is can gisteren tekening ziet er alweer heel anders uit :-D

ria, (URL) - 02-10-’17 19:56
Sjoerd

Rita ziet er schitterend uit, die zou je zomaar meenemen..

Sjoerd, (URL) - 02-10-’17 22:22
Renesmurf

ja, verkouden is altijd vervelend en duurt altijd te lang, ik heb het gelukkig nog niet. Ik vermoed dat alles ook wel op youtube te vinden is.

Renesmurf, (URL) - 02-10-’17 23:27
Jan K. alias Afanja

Met mijn wandelen schiet het nog steeds niet op. Om verder verstijven en krachtverlies te voorkomen, houd ik mezelf tegenwoordig wat in beweging op de hometrainer … Dat is eigenlijk fietsen van niks naar nergens, maar ja, een mens moet wat …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-10-’17 13:29
hanscke

Zo mooi, al die kleurtjes op volgorde. Ook papier op kleur gerangschikt fascineert mij. Wandelen wil altijd wel, maar in de tuin werken lokte mij vandaag niet zo.

hanscke, (URL) - 03-10-’17 17:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.