Update notenboom

Het blijft maar zulk lekker voorjaarsachtig weer. De bramen bij Bommenede hangen vol met nieuwe rijpe bramen en de katjes gaan ook al bijna bloeien.

We wandelden gezellig samen vanmiddag. Joop hoeft nu niet meer te trainen en kan wat minder hard en Didi en ik doen een tandje bij.

Vanmiddag even om boodschappen op Scharendijke. Het hek bij ons huis stond open en ik kon het niet laten even bij de notenboom te kijken. Geen idee of er noten aan hebben gehangen. In 2012 plantte ik hem op de plek waar hij nog steeds staat, vijf jaar geleden dus en toen bestond hij zeker al twee jaar want ik vond hem met nootje en al. 

Een foto met de zelfontspanner ben ik maar niet aan begonnen.

Hoe het hem nu verder zal vergaan valt nog te bezien, ik heb geen idee. Misschien gaan de nieuwe bewoners heel de tuin wel omgooien, ze doen maar, ik vind het best. Dus of er ooit nog een vervolg komt... de tijd zal het leren.

Ria Vrijdag 27 Oktober 2017 at 4:08 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Joke

Juust! Nie terugkieke. ;))

Joke, - 27-10-’17 19:59
Renesmurf

Nou, alhier geen lekker weer hoor, de hele week al regenachtig, niks aan.

Renesmurf, (URL) - 27-10-’17 22:25
Wieneke

Heel goed, jullie zijn er geheel klaar mee en dat is prima. Juiste besluit op de juiste tijd genomen. Ik hoorde van een bevriende walnotenboomeigenares, die mij vorig jaar zakken vol noten gaf ook om aan anderen uit te delen, dat er dit jaar bijna geen noten bij haar zijn. Dit jaar is het meer een eikeljaar, geloof ik. Het barst ervan.

Wieneke, (URL) - 28-10-’17 10:41
Jan K. alias Afanja

Het lijkt hier bijna gedaan met het voorjaarsachtige weer. De lucht trekt steeds verder dicht en de wind trekt … herfst op komst … brrrr …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-10-’17 14:15
Sjoerd

Ik had vanochtend anders meteen het idee om een warme jas aan te doen. Jesje vond het ook veel te koud…

Sjoerd, (URL) - 28-10-’17 15:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.