En van je hela hola.

Vandaag kwamen Janny en Freek gezellig weer even op de koffie.

Eerst een wandelingetje gemaakt en gekletst onderweg, we moeten onszelf dan soms wel even tot de orde roepen, want natuurlijk is er genoeg ellende, maar we houden het liever vrolijk en luchtig, veel leuker!

Er was wel even een dingetje want niemand van ons wist nog hoe oud onze vader nu eigenlijk geworden was, ik hield het bij 82 maar zoals zo vaak (ik zeg niet altijd) had Freek met zijn 86 gelijk, dat schept natuurlijk wel perspectieven voor Janny en mij, want dat scheelt zomaar vijf jaar.

We bekeken de bankjes die we op het oog hebben eens en Janny vindt onze bank ook nog steeds leuk, net als Marlies, straks kan ik er weer geen afstand meer van doen, want hij zit ook nog gewoon lekker en ik heb hem ook altijd leuk gevonden en we hebben nu toch ook gewoon met z'n vieren gezeten, misschien moeten we gewoon nog even wachten gewoon, Joop zit toch ook nog goed. 

We bekeken de schilderijen van Janny nog eens, ik hou van haar wilde, vrolijke, kleurige dingen ze moeten niet te precies worden dat past niet bij haar. 

De foto's wilden niet lukken daarom ben ik best laat en ik zei dat even tegen haar en dan krijg ik zo'n achterlijk poppetje terug, het is niet onder woorden te brengen maar het minste is toch wel te zeggen dat ik ontzettend veel van mijn grote zus hou en dat ik zo heel erg blij met haar ben en ook met Freek natuurlijk.

Ze komen nu weer snel we hebben tenslotte binnenkort wat te vieren, is het niet linksom, dan toch wel rechtsom.

Ria Donderdag 02 November 2017 at 8:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

negen reacties

Janny

Goed idee van die bank, Freek vindt die schilderijen maar niets, hij ziet er niets in.We hebben toch weer lekker kunnen lachen en dat is erg gezond.

Janny, - 02-11-’17 22:23
Renesmurf

Ja, in je hoofd zijn er vijf jaar afgegaan, maar nu zitten ze er weer bij.

Renesmurf, (URL) - 03-11-’17 00:06
Sjoerd

De schilderijen zijn inderdaad heel apart. Ik hou daar wel van.

Sjoerd, (URL) - 03-11-’17 06:38
Irene

Wat een mooie die bovenste, prachtig.
Als je het nog niet weet, qua bankjes, mijn advies: doe niets tot je het zeker weet. Misgekocht en je zit er jaren mee (ervaringsdeskundige ;-) )
Je houdt het wel spannend verder :-S

Irene, (URL) - 03-11-’17 09:55
Fien.

Ik weet niet of je “met dat achterlijke poppetje” het schilderij bedoelt, maar ik het vind die bovenste heul mooi. Die andere is me te fel.

Fien., - 03-11-’17 11:45
Fien.

En waarom het woord “het” er nu weer tussen staat!!!

Fien., - 03-11-’17 11:46
ria

Nee dat was niet dat achterlijke poppetje hahaha en dat ‘het’ zal je zelf wel gedaan hebben hoor, of misschien spookt ‘het’ hier wel :-D

ria, (URL) - 03-11-’17 12:06
Jan K. alias Afanja

Dat bovenste schilderij spreekt me wel aan. Dat zou hier best boven de bank kunnen hangen … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-11-’17 14:54
John

Als de bank nog goed zit, gewoon houden dan. Leuke schilderijen inderdaad.

John, (URL) - 03-11-’17 16:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.