Gekleurd

Alweer zo'n heerlijke dag, nu helemaal, heel de dag zon!

De nieuwe handdoeken gewassen, want nieuwe handdoeken nemen nog niets op. Het was een 'vrolijke' was, want ik koos voor donkerbruin en donkerblauw dit keer, al zei Miriam dat het bruin grijs was. Zelf had ze een bruine jas aan, waarvan ze zei dat die groen was. Ik blijf erbij dat ik bruine en blauwe handdoeken heb. De oude handdoeken hadden alle kleuren van de regenboog, het is wel rustgevend nu tijdens het douchen.

De ezel van Zonnemaire liep ook lekker in de zon, hij knabbelde van een suikerbiet. De bruine handdoeken hebben ongeveer de kleur van de ezel zie ik nu, maar misschien zien jullie de kleuren ook wel heel anders. Tegenwoordig is niets meer wat het lijkt, of lijkt niets meer op wat het in werkelijkheid is, of is dat hetzelfde...

Ria Maandag 18 December 2017 at 6:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Het gras is in ieder geval nog groen…

Sjoerd, (URL) - 18-12-’17 20:54
Thérèse

Wat leuk dat Zonnemaire een eigen ezel heeft.

Thérèse, (URL) - 19-12-’17 01:00
ria

Er zijn er wel meer geloof ik hoor, alleen deze loopt bij de dijk.

ria, (URL) - 19-12-’17 08:49
Jan K. alias Afanja

Kijk, dat vind ik nou leuk, wij hebben hier regelmatig dezelfde discussie over de kleur van sommige handdoeken. Ik zeg dat ze bruin zijn, Aafje noemt ze grijs … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-12-’17 13:31
Margo

Ik word nu wel benieuwd naar de kleur van je handdoeken. Hier hebben we ook wel eens discussie over wat welke kleur heeft.

Margo, (URL) - 19-12-’17 14:52
John

Een van jullie is kleurenblind? Als je nu een foto plaatst van de handdoeken en jas, kunnen wij even beslissen :)

John, (URL) - 20-12-’17 08:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.