Uche uche

We zijn een beetje ziek en doen af en toe wie er het hardst kan hoesten.

Echt niet leuk. Joop is er al sinds oudjaar behoorlijk slecht aan toe en bij mij begon het gisteravond. Geen koorts maar hoesten en een loopneus en je ellendig voelen. Eerst vanmorgen maar Strepsils en van die lekkere Antiflu snoepjes gehaald. 

Maar ja Didi moet ook plassen en poepen en het bed was vies, dan wil ik ook wel weer lekkere schone lakens, dus met mij valt het nog wel mee, want iemand moet het toch doen en het gaat nog.

Vanmorgen kon ik het nog niet opbrengen maar vanmiddag deden we toch een rondje Korteweg, waarbij we af en toe best moeite hadden om niet in de berm te waaien en ik telkens schrok omdat ik dacht dat er plotseling een auto aankwam, wat dan alleen maar het geluid van de wind bleek te zijn.

Voordeel van die wind is wel dat het plastic makkelijk oprraapbaar in het prikkeldraad waait, morgen of overmorgen maar weer een zak mee.

Wind kan je niet goed vastleggen, kale dikke bomen bewegen ook nauwelijks, herrie maken ze wel, maar ook dat hoor je op het filmpje niet goed.

Ria Woensdag 03 Januari 2018 at 4:49 pm | | Standaard

negen reacties

marlies

ik hoor anders wel een behoorlijke wind

marlies, - 03-01-’18 18:14
Fien

Ik kreeg het op eerste kerstdag en ben nog steeds bezig. Smaak is nu ook weg plus mijn stem.
Iemand hier in huis vindt dat zeer rustig.

Fien, - 03-01-’18 18:53
ria

Ja we horen blijkbaar ook minder Marlies dat hebben we ook al gemerkt.

ria, (URL) - 03-01-’18 20:24
Irene

Heb het al gehad. Inderdaad smaak weg en algeheel vervelend voelen. Een troost: na twee weken was het helemaal over, terwijl ik er normaal drie weken over doe. Na een week was het trouwens al goed dragelijk. Dus hopelijk is het voor jullie ook een kort leed. Gewoon uitzitten, niet druk maken.

Irene, (URL) - 03-01-’18 22:02
Renesmurf

Van harte beterschap! Echt ziek worden kan je je gewoon niet permitteren, dus dat zal ook niet gebeuren. Hier viel de wind op zich wel mee, in de binnenstad, maar buitenom zal het vast flink tekeer zijn gegaan.

Renesmurf, (URL) - 03-01-’18 22:05
Sjoerd

Buiten een paar omgewaaide bomen, viel het hier wel mee…

Sjoerd, (URL) - 03-01-’18 22:20
Thérèse

Beterschap, lieve mensen. Kan Didi niet een beetje verpleegster spelen?

Thérèse, (URL) - 03-01-’18 22:53
Margo

Hier ook een met keelpijn, hopelijk waait het met de wind weg. Beterschap jullie!

Margo, (URL) - 03-01-’18 23:45
Jan K. alias Afanja

Het schijnt een heel vervelend en hardnekkig virusje te zijn, want ik hoor meer mensen die al weken achtereen blijven sukkelen. Beterschap!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-01-’18 00:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.