Over maten en zo...

De gang zit er goed in met het kleuren, het is er ook weer voor natuurlijk en ik vind het heerlijk om te doen, afgewisseld met een wandeling.

De grote tekeningen van de laatste tijd is allemaal A2 formaat 42 x 59.4  een lijst van 50x70 is wel overal verkrijgbaar en een passe partout moet je dan even ergens laten maken en alles is ook on line te koop. 

De oudere tekeningen zijn allemaal kleiner A3 29,7 x 42,0 centimeter, of A4 21 x 29,7 cm 

Ik ging naar meneer Zwart omdat ik het een aardige man vind en een leuk winkeltje. Mijn blok, wat ik ook bij hem kocht is bijna op, dus ging ik vanmiddag voor een nieuwe. Hij had ze niet meer, kon er niet meer aankomen via de leverancier waar hij altijd bestelt. Een goeie vervanger lag er nog niet, dus ja dan ga ik toch op het www bestellen...

Ria Donderdag 22 Februari 2018 at 5:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Jammer, je wil natuurlijk wel dat formaat hebben…

Sjoerd, (URL) - 22-02-’18 21:20
ria

Ja en ik heb ontdekt dat ze daar ook niet makkelijk te vinden zijn, maar nu twee blocs besteld, kan ik even vooruit :-)

ria, (URL) - 22-02-’18 21:25
Renesmurf

ja, gekke wereld. Zo gaat het wel vaker, er is meer te koop waar je niks mee hebt dan juist dat wat je wel wilt hebben. Een mens moet maar aanpassen weer.

Renesmurf, (URL) - 22-02-’18 23:13
Irene

Nog iets over maten, weet je dat de tekening in dit logje megagroot wordt weergegeven in de RSS feeds? Meteen even groot als bij doorklikken naar photobucket en dan het vergrootglaasje gebruiken. Waarom weet ik niet, eigenaardigheidje van de RSS feeds …

Irene, (URL) - 23-02-’18 13:17
ria

Oh haha dat is wel erg groot. Ik zou ook niet weten hoe ik dat op moet lossen. Of ik moet de foto’s niet meer aanklikbaar maken geen idee of iemand dat weleens gebruikt. Maar dan nog vind ik het leuker als ze in photobucket wel groot zijn dat is toch ook een soort fotoarchief en ik heb daar toch ruimte zat.

ria, (URL) - 23-02-’18 15:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.