Vooroordeel

Joop ging al vroeg op stap vanmorgen. Voor Nepal heb je een visum nodig en hij vindt het leuk om het van tevoren op te halen. Je kunt dat ook gewoon op Schiphol in Kathmandu doen, maar dan kom je misschien wel in een rij en als je het al hebt niet.

Vorig jaar ging ik eens mee, ik zie nu dat het nog maar net een half jaar geleden is, maar daar had ik vandaag geen zin in. Gejakker naar Leiden, haasten naar de trein, in Amsterdam tussen de rolkoffertjes met als het meezit een kopje koffie en dan in de omgekeerde volgorde terug. Ina ging wel mee dus die had vandaag quality time met haar grote broer, ook weleens leuk.

Ik vermaakte me thuis in de tuin, knipte de klimop van de buurvrouw, schuurde de stoep, verplantte nog eens iets, gewoon lekker bezig in mijn eigen tempo.

'Dat krijg je er toch niet uit bij die Rottweilers hè', zei ze toen Didi, dominantje als ze is, dat even wou laten blijken aan twee mededorpshonden, er was niets aan de hand, gewoon speels met een beetje gegrom natuurlijk.  Die waar ze dat aan liet blijken is zelfs twee keer zo groot als haar en daar speelt ze altijd mee!  

Grrrrrr....... nee dat vooroordeel krijg je er ook zeker niet uit.

Ria Woensdag 11 April 2018 at 6:41 pm | | Standaard

zeven reacties

Joop

Nee Ria je kunt geen visum krijgen op Schiphol maar wel in Kathmandu op het vliegveld maar daarvoor sta je een klein uur in de rij.

Joop, - 11-04-’18 20:50
Thérèse

Ben je voorzien, Joop?

Die lieve Didi: vooroordelen zijn heel hardnekkig.

Thérèse, (URL) - 11-04-’18 21:33
Jan K. alias Afanja

Ik geef het toe, ik maak me ook wel eens schuldig aan dat vooroordeel … ;-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-04-’18 22:19
Renesmurf

ja, reizen kan best gezellig zijn, maar thuis is het ook erg fijn! En blaffende en grommende honden maken altijd indruk.

Renesmurf, (URL) - 11-04-’18 23:07
Sjoerd

Vooroordelen zijn meestal erg hardnekkig, maar hebben ook vaak een diepe achtergrond.

Sjoerd, (URL) - 12-04-’18 07:15
hanscke

Moet ik hieruit begrijpen dat Joop weer naar Nepal gaat?

hanscke, (URL) - 16-04-’18 11:17
ria

Ja over twee weken hanscke voor twee weken.

ria, (URL) - 16-04-’18 11:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.