Kapot

Het ziet er naar uit dat de wijnvoorraad de verhuizing uiteindelijk niet heeft overleefd. Veel te lang gewacht ook natuurlijk om eens een speciaal flesje open te trekken en ik dacht toch dat we dat hier al een paar keer gedaan hadden. Nu ja, we hebben nog geen goeie gevonden en omdat ze toch leeg moeten voordat ze de glasbak in gaan proef ik eerst nog maar even, je weet maar nooit. 

Ze stonden eerst veel te warm in de kamer waar de cv ketel staat en daarna verhuisden we ze naar de garage, het temperatuurverschil zal wel te groot zijn geweest en dan ook nog al dat gesjouw.

Nog even over de documentaire van Digna Sinke gisteren. Volgende week woensdag is hij in Zierikzee nog een keer te zien in de uitgebreide versie en in het najaar ergens een ingekorte versie op de televisie.

Ria Donderdag 24 Mei 2018 at 7:14 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Jan K. alias Afanja

Dat is ons ook al een paar maal overkomen dat we een goede wijn te lang en/of niet goed hadden bewaard. Zonde natuurlijk, maar ja … dan is het alweer gebeurd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-05-’18 22:11
Sjoerd

De tegenwoordige wijnen kun je niet langer bewaren dan een jaar of vijf. Daar zijn we ook met schade en schande achter gekomen. Tenzij je natuurlijk een klimaatkast of donkere koele kelder hebt. Maar helaas ook wij beschikken daar niet over.

Sjoerd, (URL) - 24-05-’18 22:48
hanscke

Ach, wat sneu nu. Gelukkig hebben wij nooit wijnen bewaard voor speciale gelegenheden, dus kan ons dat ook niet overkomen. Soms bewaar ik he etiket nog wel eens een poosje van een zeer speciale wijn.

hanscke, (URL) - 24-05-’18 23:43
Wieneke

Niet van mij, maar van wijngoeroe Ilja Gort: wijn is om te drinken, niet om te bewaren.

Wieneke, (URL) - 25-05-’18 09:57
ria

Je hoeft mij niets te vertellen hoor Wieneke :-D

ria, (URL) - 25-05-’18 19:44
John

Jammer van die wijn, maar zo gaat dat als je er mee gaat sjouwen. Ik vrees dat ik moet wachten tot ik m op tv kan zien.

John, (URL) - 26-05-’18 07:11
Thérèse

Wat zonde hè van die wijn, maar ja, niks aan te doen.

Thérèse, (URL) - 27-05-’18 22:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.