Natje en droogje

De aannemer zelf kwam de klus klaren vanmorgen,  of tenminste toch erachter zien te komen hoe en waar. Nu hebben we twee gaatjes en blijkbaar het euvel gevonden. We juichen nog niet al te hard, maar het ziet er naar uit dat de verbinding van de badmengkraan op de wandplaat lekte. Ai zelfgedaan door Joop, nooit fijn natuurlijk, maar... als het daarbij blijft zijn we allang blij, geen verder hak en breekwerk. De vlek in de kamer droogt al, alleen hoe kan zoiets twee jaar duren eer het zichtbaar wordt.... Vannacht gaan we dus nog maar eens de meterstand opnemen, we willen nu wel zeker weten of er niets meer lekt voordat het weer dichtgemaakt wordt.

Ik ging tussendoor eens bij Ans kijken, ik was nog niet op haar nieuwe stek in Dreischor geweest. Eerst een nieuw breiboek meegenomen, altijd leuk en even later natuurlijk nog eens terug voor wol, ook leuk! Nee de trui waar ik mee begon is nog niet af, maar eerst even iets nieuws, iets anders, daar ben je soms aan toe. Ik wel tenminste.

Ria Vrijdag 24 Augustus 2018 at 7:01 pm | | Standaard

zeven reacties

Sjoerd

wees blij dat het maar een kleinigheidje was…

Sjoerd, (URL) - 24-08-’18 21:05
Jeanne

Gelukkig gevonden………………ook een leuke kleur wol!

Jeanne, (URL) - 24-08-’18 21:36
Thérèse

Nu maar hopen dat het echt verholpen is, Ria. Moet je niet meer kleurtjes hebben voor zo’n soort trui als op het plaatje?

Thérèse, (URL) - 24-08-’18 22:00
ria

Ja voor die trui wel, maar ik maak een ander effen exemplaar.

ria, (URL) - 24-08-’18 22:40
Margo

Mooi rood is niet lelijk! ❤️

Margo, - 25-08-’18 00:40
John

Nou, als dat het probleem was is het snel opgelost

John, (URL) - 25-08-’18 08:59
Renesmurf

ja, het leven kan soms erg verrassend zijn, zo heb je zomaar wat, maar ook dat wordt wel weer opgelost!

Renesmurf, (URL) - 25-08-’18 11:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.