Veraf en dichtbij

Gisteren was ik mijn bril verloren, ik zet hem zo nu en dan af omdat ik in de verte beter zie zonder en had hem in mijn tas gedaan, toen ik hem thuis weer op wilde zetten was hij er niet meer. 

Ik had een stop gemaakt achter een boerderij omdat er honden aan kwamen die het baasje niet in bedwang heeft, ze wilde al omdraaien, maar ik seinde dat dat niet hoefde. Achter die schuur heb ik waarschijnlijk iets gedaan, ik zou niet weten wat, waarbij hij op de grond is gevallen. Gelukkig lag hij daar, er was nog niemand overheen gereden.

Bij mijn volgende bril wil ik weer een lees- computer bril en goed voor de eerste tien meter, dat moet toch ook mogelijk zijn, dan hoef ik hem niet op als ik wandel en doe een oude in mijn tas voor als het nodig is. Als ik boodschappen ga doen en autorijden moet ik hem wel opzetten en binnen heb ik hem ook gewoon nodig, het gaat alleen om de verte buiten, dat vind ik veel fijner zonder merk ik nu. 

Vanmiddag een stukje met Heleen gewandeld en ik zie haar ook nog gewoon naast me lopen zonder, nog niet eens wazig :)

De boel begint hier en daar alweer wat te verkleuren voor het aankomende kleurrijkste seizoen.

Ria Maandag 27 Augustus 2018 at 6:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Sjoerd

helaas wel, de bomen hier zijn al in de rouw…

Sjoerd, (URL) - 27-08-’18 20:56
Heleen

Didi vond het ook gezellig en ik ook natuurlijk.

Heleen, - 27-08-’18 21:25
Renesmurf

He, wat een gedoe met een bril. Ik ben blij dat ik nog zonder kan. Ik heb een tip voor je, kettingetjes aan de pootjes, dan verlies je hem nooit.

Renesmurf, (URL) - 27-08-’18 22:20
Thérèse

Nou, gelukkig heel teruggevonden. Mooie foto’s van die rozenbottels.

Thérèse, (URL) - 27-08-’18 22:58
Margo

Bij het fotograferen ben ik mijn bril ook wel eens verloren. Ik heb ‘m voor veraf en zet ‘m op mijn hoofd als ik fotografeer. Gelukkig altijd teruggevonden. Renesmurf heeft gelijk, een mooi koordje eraan, misschien kunnen er zelf een maken. :-)

Margo, - 27-08-’18 23:47
John

Heidi heeft een lees/computerbril in een. Dat is heel goed mogelijk dus. Bij Eyewish gehaald. Ze is er erg over te spreken. Die van mij kan ik ondertussen echt niet meer missen. Lezen/dichtbij/veraf, allemaal in een. Zonder zie ik dus geen barst meer.

John, (URL) - 28-08-’18 16:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.