Blie

Gisteren besteld en vanmorgen al in huis. Het was hard nodig.

Ja hoor ik durf dat, schoenen on line kopen. Het scheelt een hoop getwijfel en nog eens die aan en dan weer die. Het zijn Adidassen en omdat ik jaren geleden ook al eens een paar heerlijke wandelschoenen van dat merk heb gehad bleef dat maar in mijn hoofd zitten. Van Adidas moet je een maat groter bestellen dan je eigenlijk hebt dat wist ik nog dus dat deed ik, natuurlijk vond ik het best spannend, maar toen ik ze aandeed voelde het gelijk zo lekker en van mijn knobbel voelde ik ook niets. Ze zitten als gegoten!

Vanmiddag samen met Joop een rondje gewandeld. Hij was vanmorgen nog eens bij de dokter voor zijn voet. Bloeddruk gemeten aan arm en been en dat moet dan ongeveer hetzelfde zijn, nu was er wat verschil maar hij is vergeten te vragen hoe groot die marge mag zijn. Over twee weken nog eens en hij mag gewoon wandelen (niet overdrijven dus). Het is ook niet meer zo dik, maar het blijft pijnlijk, als dat nu eens overging.

Verder gebreid, het wordt een grote trui want dat is de mode blijkbaar, de slobbertruien zijn weer terug. Dikke naalden ook, rugpand is af.

Ria Dinsdag 28 Augustus 2018 at 7:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Mooie schoentjes, ik wens je veel veilige wandelkilometers en een metertje sneeuw met de kerst.

Sjoerd, (URL) - 28-08-’18 20:54
ria

Dank je Sjoerd dat hoop ik ook. Ze zijn waterdicht :-D

ria, (URL) - 28-08-’18 21:26
Renesmurf

Dat is anders dan in de tuin werken. Ik koop schoenen altijd in de winkel, ik gok niet graag.

Renesmurf, (URL) - 28-08-’18 22:53
John

Ik durf alles online te kopen. Eigenlijk nog geen problemen je gehad. JE hoort soms verhalen, maar zelf dus geen slechte ervaring mee.

John, (URL) - 29-08-’18 06:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.