Remember

Kijk, dit zijn de schoenen die ik gisteren bedoelde, de oude Adidassen, daar heb ik heel veel kilometers op gelopen en ze zien er op de foto ook al aardig versleten uit.  De foto is van tien jaar geleden, toen maakte ik nog eens leuke foto's. (wat een rare broek had ik aan hè)

Ik struinde weer eens wat door oude foto's en kwam die schoenen bij toeval tegen. Datgene wat je dan zoekt is niet te vinden maar wel veel ander leuks.

Zoals deze van vijf jaar geleden toen was het ook droog zo te zien, maar de bomen en het trapje waren er nog en  ook gisteren kocht ik er weer pruimen.

Ria Woensdag 29 Augustus 2018 at 6:43 pm | | Standaard

zes reacties

Fien

Ik loop op halfhoge Teva’s. Met dezelfde sluiting als jij hebt. Vind ik ook veel makkelijker dan veters.
Ze staan al in de caravan. Dit weekend gaan we naar Frankrijk. Een week later dan de bedoeling, maar ben vandaag aan mijn linkeroog geholpen. Zit nu te typen met een zonnebril op. Het gekke is de tweede keer viel me zwaarder dan de eerste keer. Misschien omdat je weet wat er gebeurt. Duik zo lekker mijn bed in.

Fien, - 29-08-’18 19:57
ria

Oh bah. Ja je weet wat er komt en erna is het ook even niet fijn. Hopelijk is het gauw over. Veel plezier in Frankrijk!

ria, (URL) - 29-08-’18 20:05
Renesmurf

ja, dat is fijn, in het eigen archief kijken! Dan weet je weer hoe het was.

Renesmurf, (URL) - 29-08-’18 22:03
Sjoerd

Adidassjes passen me niet, hier staan wel enkele Asics klaar…

Sjoerd, (URL) - 29-08-’18 22:41
Jan K. alias Afanja

Altijd leuk om eens door wat oude foto’s en andere spulletjes te struinen. Zo kwam Aafje afgelopen week ineens aan met mijn rapport van de lagere school, dat ze in een doos had aangetroffen … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-08-’18 11:27
John

Ik loop enorm veel op Nikes. Ik kijk ook wel eens in mijn archief. Of in mijn foto’s ik heb er echt enorm veel op pc en in de cloud.

John, (URL) - 30-08-’18 17:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.