Warm

Ik googelde nog eens op de lampionplant en het is toch een beetje verwarrend vind ik. De echte kan je eten, tenminste de besjes, maar dan is er blijkbaar ook een onechte en daarvan kan je de besjes dus niet eten, blijven opletten zou ik zeggen en niet zomaar eten.

Deze groeit gewoon ergens tegen de dijk, daarvan heb ik vorig jaar al geprobeerd stekjes te planten, niet gelukt.

Wat dit is weet ik niet. Misschien een van jullie.

Ik heb gebreid vandaag en in elkaar genaaid, niet dat het al klaar is maar dat in elkaar naaien vind ik altijd een hele klus. Morgen nog een mouw en dan mag het binnenkort gaan vriezen want het is wel een warme denk ik.

Ria Dinsdag 04 September 2018 at 7:48 pm | | Standaard

zes reacties

Jan K. alias Afanja

Wij hebben een lampionplantje in een grote bak in de tuin staan. Of het een echte of een onechte, dat weet ik niet, dus ik laat die besjes maar mooi hangen. Er hangen trouwens wel heel veel lampionnetjes in dit jaar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-09-’18 23:19
Thérèse

Doe jij nog maar lekker op je gemak met die trui, want ik heb nog helemaal geen zin in te bevriezen.

Thérèse, (URL) - 04-09-’18 23:29
aargh

Die roze is koninginnenkruid. Beetje grof, maar een prima plant voor bijen en vlinders en andere insecten. Ik heb ze altijd in de tuin, ze zaaien zich overal uit en ik laat ze hun gang gaan.

aargh, (URL) - 05-09-’18 11:24
ria

Leuk Aargh! Ik vind het wel heel mooi.

ria, (URL) - 05-09-’18 12:25
John

Sowieso niets eten als je niet zeker weet of het kan. Ik heb allerlei boeken over wilde planten en paddestoelen. Makkelijk om wat kennis op te doen.

John, (URL) - 05-09-’18 15:40
Sjoerd

Ik heb de bloembakken alweer winterklaar, laat de kou maar komen.

Sjoerd, (URL) - 06-09-’18 11:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.