Stekkie

Vroeger vond ik er eigenlijk niets aan, truttige dingen vond ik het.

Maar nu ik er eentje heb, vol met bloemen de hele zomer, vind ik ze ineens leuk. Het gaat maar door, ook tijdens de droogte. Af en toe een plens water en hij was weer gelukkig. 

En nu komen er ook nog besjes, eetbare besjes las ik.

maar die mogen de vogeltjes voor hun rekening nemen.

Ze zitten vol zaad stond er dus misschien eens proberen iets te zaaien als de vogels iets over laten. Maar dan denk ik er toch over nog eens een ander soort aan te schaffen volgend jaar, of binnenkort want winterharde zijn er ook.

Grote bladeren drogen in potten in de zon veel te snel uit, dat is niets, dus volgend jaar anders.

Joop kon eerst over zes weken pas terecht bij de podoloog... maar nadat hij gebeld had kon het volgende week. De pijn wordt niet minder, heel vervelend en niet om vrolijk van te worden.

Dat ei van gisteren gaat niet door. Jullie moeten er maar aan wennen dat ik af en toe in raadsels praat, maar volgens mij zijn je dat al.

Ria Dinsdag 11 September 2018 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Margo

Bij mij willen die dingen nooit. Heel onaardig van ze.

Margo, - 11-09-’18 22:40
Sjoerd

bellenboompjes, echt een plantje dat veel water en niet teveel aan zon wil hebben. Maar ze gaan als een speer als je ze goed water voert.

Sjoerd, (URL) - 12-09-’18 08:09
John

We hebben er hier een staan van wel een vierkante meter. Die staat er zomer en winter en doet het altijd goed.

John, (URL) - 12-09-’18 10:02
hanscke

Ik ben al een aantal jaren helemaal weg van Fuchsia“s. Ze laten wel een beetje rommel achter, dat is dan weer een minpuntje.
bij mij krijgen de planten geen tijd om bessen te vormen omdat ik altijd die uitgebloeide groene bolletjes er afhaal. Dat bevordert het doorbloeien. Dat werkje heeft mij destijds heel veel geholpen bij het afkicken van de rookverslaving.

hanscke, (URL) - 12-09-’18 11:24
Jan K. alias Afanja

Mooie bloemen, ‘beltsjeblommen’ noemen we ze hier.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-09-’18 15:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.