Geduld

De lampionnetjes zijn allemaal nog mooi oranje geworden, de stekjes doen het ook, dus volgend jaar heb ik mijn eigen lampionnenkwekerij. Ze staan leuk in zo'n lange vaas en buiten in het Zeeuwseknoppenkistje dat ik pas weer opgehangen heb om komende winter weer als vogelvoederplaats te dienen. 

Nog even over de paal van gisteren, of eigenlijk meer het hoekje. Die pot stond daar al, dus die komt nu wat omhoog. Het plantje had ik eigenlijk gekocht voor in de bak, als Suzanne de moed had opgegeven... maar dat duurt dus nog wel even. Die kruiken daar zet ik af en toe eens iets in, ik weet het nog niet goed, als ik ze neerleg gaan ze rollen ze zijn zo niet erg decoratief vind ik. De grote zit al vol aarde vanwege de kunstbloemen met de Zonnemaire dag, die bleven anders niet staan. Er zitten ook al scheuren in, dus ja... en weggooien vind ik nog zonde.

Joop was bij de voetenman in Vlissingen vanmiddag. Hij begon met de goede voet, kneep en draaide eens wat en vervolgens bij de pijnlijke voet bleef het eigenlijk bij de kneep, dat deed behoorlijk pijn. Er zijn nog foto's gemaakt en nu duurt het weer tot vijf oktober voor een mri scan en dan daarna weer twee weken wachten op de uitslag omdat er ook een andere loog naar moet kijken. Twee weten tenslotte meer dan één... toch?  Het lopen gaat wel weer vandaag deed hij een rondje alleen wel op gematigd tempo natuurlijk, want het blijft af en toe pijnlijk, maar ik denk toch dat het een kwestie van tijd is en dat het langzaamaan over moet gaan, maar ja, ik ben geen loog natuurlijk hè.

Ria Dinsdag 18 September 2018 at 6:59 pm | | Standaard

zeven reacties

Jan K. alias Afanja

Onze lampionplant doet het prachtig dit jaar, hij zit vol knaloranje lampionnetjes.
Wat is dat een ellende als je eenmaal in de medische molen zit, dat duurt elke keer zo lang voordat je weer een stukje verder bent. Dat moet nog anders georganiseerd kunnen worden, zou je zeggen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-09-’18 21:39
Renesmurf

Ach, ik vind het wel wat hebben. Ik zie vrij veel zulke tafereeltjes, niet altijd te snappen, maar dat hoeft ook niet.

Renesmurf, (URL) - 18-09-’18 23:07
Irene

Ria loog. Nee, dat klinkt niet echt ;-)

Irene, (URL) - 19-09-’18 11:39
Sjoerd

Leuk, die lampionnetjes voor het raam. Het geval Joop is natuurlijk lastig, daar kunnen niet genoeg artsen van leven.

Sjoerd, (URL) - 19-09-’18 13:05
ria

:-D

ria, (URL) - 19-09-’18 19:01
John

Dat duurt al bij al vreselijk lang met die voet van Joop. Ik zou er het heen en weer van krijgen denk ik. Die lampionnetjes staan geweldig zo.

John, (URL) - 19-09-’18 21:28
Thérèse

Wat duurt dat allemaal lang voor Joop;niet leuk dus.
Gezellig dat je je zus weer zag. Kan je je zorgen tenminste delen…Wat grappig een tuin met uitzicht; dat een hond daar zo van geniet, dat wist ik niet,

Thérèse, (URL) - 19-09-’18 21:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.